Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi değiştirmek için işlemlere başladım ama komisyona ulaşamıyorum!?

mhmtzytn

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, B sınıfı ehliyetimi değiştirmek için İstanbul da bulunan Tuzla devlet hastanesine aile hekimi sevki ile başvurdum. Sonrasında ise ortapedi bölümü komisyona sevk etti, yaklaşık 3 ay olmasına rağmen komisyon mesaj atmadı ve hastane ile görüşmemde evraklarımin komisyona gönderildiği komisyon kurulmadan 2,3 gün öncesinde mesaj atacaklarıni iletti ve bir telefon numarası verdi defalarca aramama rağmen kimselere ulaşamadım bu konuda ne yapabilirim nereye başvurup bilgi almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler...

İl sağlık komisyonuna gitmeniz gerekiyor. Pandemiden dolayı sıkıntılı bu aralar. Engellilere pandemi döneminde kolaylık saglasalar keske

mhmtzytn
Geçen ay ben de bu sorunu yaşamıştım:) evet ulaşmak çooook zor bilgi almakta zor

gideceğin yer

[FONT='inherit']İstanbul Cad. General Kani Elitez Sok.. No:8-1 Yenimahalle Bakırköy/İSTANBUL

[/FONT]
11 ek hizmet binası

https://istanbulism.saglik.gov.tr/TR,49788/iletisim.html

verdiğim adrese mutlaka git hastaneden aldığın raporla git oraya teslim et ya da rapor verilmediyse sor soruştur

marmarayla yenimahalle istasyonunda in

indiiğinde soldan 500 metre ilerde kalıyor

Virüs nedeniyle komisyon çok aralıklı toplanıyor. Ankara’da beni başvurudan 15 gün sonra çağırdılar. Gittim heyete girdim ve ehliyetimi aldım.

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim bu hafta komisyona gideyim o zaman

Üst Alt