Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi değiştirmek için ne yapmalıyım?

ender72

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim de bu konuda bilgiye ihtiyacım var. Bugün SGK’nın kontrol muayenesi sebebiyle hastaneye gittim. Gitmişken ehliyet değişimi için ne yapmam gerektiğini sordum ama düzgün bir cevap alamadım.(ehliyetim H sınıfı, raporum ise özel tertibatlı araç kullanması gereklidir şeklinde)
Tam olarak ne yapmam gerekiyor, hazır yeniden rapor çıkarırken bu işi de birlikte çözebilirmiyim?

Ehliyet eski ise yenilemek için 2022 'ye kadar vakit var
Ama aradan çıksın diyorsan , aile hekiminde muayene olacaksın .Sürec oradan başlıyor
Seni muhtemelen hastaneye sevk edecek

aile hekiminize gidip sevk belgesi alıyorsunuz, sonra bağlı bulunduğunuz ilin devlet hastahanesine gidip aile hekiminizin belirlediği bölümlerden muayene olup imza alıyorsunuz .
ardından il sağlık müdürlüğüne gidip ehliyet değişimi için başvuruda bulunuyorsunuz, sonrasında heyete girip 1 hafta sonra sürü olabilir belgesini aldı iseniz kodlarınızın yazdığı bir evrak veriyorlar.
sonrasında nusuf a gidip ehliyet başvurunuzu yapıyorsunuz .

arizona
31 aralık 2020 son tarih diye biliyorum, 2022 tarihini neye göre söyledin, tarihmi değişti

Üst Alt