iyi geceler ışıl hocam ismim tekin gürlek 48 yaşındayım 2007 yılında aldığım H sınıfımı ehliyetimi yenilemek için sağlık ocağına gittim orasi alsancak devlet hastanesi ne sevk etti o hastanede çiğli ilçe sağlık müdürlüğüne gonderdi oradaki komisyon bana 8.1b. Maddesine dayanarak sürücü olamaz dedi komisyon ve h son kullanma tarihi 2023 olan h sınıfı ehliyetimi iptal etti ler Izmir ilsaglik müdürlüğü ne itiraz ettim orasida manisa şehir hastanesinde tekrar komisyona girdim orasida bana sürücü olamaz dedi komisyon, ben 13 yıldir sürücüyüm bırakın kaza yapmayı birtane dahi trafik cezaam yok ben normal vitesli araba yı rahat kullanan insanım ehliyetim h sınıfı olduğu için direksiyon simidinde özel tutanak ile otomatik vitesli araba kullanıyorum yillardirda ne bir kaza ne bir trafik cezam olmamıştır sağlam insandan daha dikkatliyimdir komisyon doktorları göz karari ile karar veriyorlar bence biz sürücü engellilerin sürücü olup olmayacağımiza direksiyon sınav komisyon görevlileri karar versinler diyorum bu eski mevzuat değişmeli hocam lütfen rica ediyorum bana yardımcı olun telefon numaram 05326771469 saygılarımla iyi geceler hocam.