Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimin 3 yıllık kontrol zamanı geldiğinde ne yapmalıyım?

kklaystron

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
@OturanBoğa abim, senden bilgi rica ediyorum.

Benim Ötv ve Mtv den muaf olduğum %40 lık raporum mevcut.
Bu Raporumdan hariç 3 yıl önce Engelli Ehliyeti için çıkartmış olduğum "SÜRÜCÜ ADAYLARI VE SÜRÜCÜLER İÇİN SAĞLIK RAPORU"m da Mevcut.
Rapordaki kodlar 78 - 10.02 - 47 - 102 ve 103.04

en sonda yazmış olduğum kod 103.04 (3 yılda bir sağlık kontrolü) için 3 yıllık sürem bitti. Şimdi illa kontrol olmalı mıyım yada kontrol olunca sağlık kontrolü süresi olmayan bir Ehliyet Raporu alabilir miyim.?

Bu arada yolda Kontrol yapan Polis Memurlarından birine Ehliyetimi göstererek 3 yılda bir kontrolum bulunduğunu bu süreci atlarsam ne gibi bir sorun yaşayacağımı sordum. Polis Memuru bana "biz kendi ekranlarımızda o kontrol hakkında bir bilgi görmüyoruz, Ehliyetin son kullanma tarihine bakıyoruz sadece, bizim için bir sıkıntı görünmüyor" dedi

Teşekkürler

Hayırlı akşamlar kardeşim. Bende ehliyetimi 2016 eylül ayında almıştım. 3 yılda bir sağlık kontrolü. Benimde kafama takılan bir konuydu. Ama kıl birisine gelirsek ve yazan kodların ne anlama geldiğini araştırırsa diyorum. Acaba ne gibi sonuçlar doğurur.

hangi bölümden engeliniz var ise o bölümün uzman doktoruna kontrol muyenesi olmanız gerekli, sürücü sağlık raporuna kontrol muayenesi yapılmıştır gibi birşey yazması yeterli tekrar il sağlık müdürlüğüne gitmenize gerek yok o aldığınız raporu aracınızda bulundurun.

Üst Alt