Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetinde 103.4 kodu olan ve üç yılda bir sağlık kontrolü süresi gelenler!?

gokay

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Son zamanlarda süresi gelip sağlık kontrolü yaptıran var mı? Nöroloji ve Ftr yazıyordu bende.
Heyet raporu mu çıkarttı yoksa normal muayene randevusu alarak mı yaptırdı?

gokay

Tek doktor imzalı rapor yeterli kardeşim. Rapor araç kullanırken yanında olsun kâfi.

OturanBoğa
E imzalı rapor olması gerekliymiş. Çevirmede polis bakarsa sistemden görmeliymiş. Mesela ftr+nöroloji yazıyorsa iki doktorda muayene edip sağlık raporunu doldurup komisyona sevk ediyor. Sonra sağlık komisyonundaki kararla rapor çıkıyormuş.

Ben işlemlere başladım gelişmeleri yazarım. Uğraştırmaktan başka bir şey yok.

gokay

Bugüne kadar böyle değildi bu. Yeni değişmiştir muhtemelen. Artık her şeyi dijital ortama atıyorlar...

Ftr den sevkli rapor aldım Nöroloji ben giriş yapıp yazamıyorum dedi. Sonra raporu iptal ettirdim. Çok sıkıldım bu işten en son kim aldıysa 3 yılda bir sağlık kontrolünü onu bulup tam öğreneceğim.

OturanBoğa
Abi yakın zamanda alan varsa benle iletişime geçebilir mi? Göztepe eğitim ve araştırmada yapamadık bilmiyorlar.

Bilgilendirme yapıyorum. Bugün il sağlık ile görüştüm. Ehliyet yenilerken aldığınız raporda hangi kontrol için bölüm yazıyorsa onlara muayene olacaksınız. E rapor şartı varmış artık. Büyük ihtimal komisyona sevk edecek ve tekrardan komisyona gireceksiniz.

Aile hekiminden e rapor ile ftr ve nöroloji için sevk aldım. İki doktorada muayene oldum. İkiside komisyona sevk etti.
Zaten 3 yıl önce yeni raporla komisyona girilip kodlar yazıldı b sınıfı ehliyet verildi. Bakalım ne olacak gelişmeleri yazarım.
Ama bunun stresi ben mahvetti. Var olan hakkımızı bile almak için çektiğimiz sıkıntı…

Son düzenleme:
Üst Alt