Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek 5 tarım sigortalılar vergi indirimine başvurabilir mi?

arda_blue

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim 3200 gün ssk primim mevcut şu an işsizim ek 5 tarım sigortasına başvurmayı düşünüyorumda bu sigortadayken vergi indirimine başvurabiliyormuyuz yüzde 44 rapor aldım 3600 den yaş beklemeden emekli olabilirmiyim ssk girişi 01 ,04 ,1981 doğm tarihi 22 11 1956

priminizi tamamlayabilirsiniz ama, vergi indirimini alamazsınız tarım sigortalıyken...
vergi indirimi kazandıktan sonrada emekli olursunuz 3600 den.
ama 10 ilâ 15 gün sigortalı görünmenizde yeterli olur. 4a yada 4b den vergi indirimi başvurusu yaparsınız

çok teşekkürler elinize sağlık bu bilgiyi ne sgk müdürlüğünden nede maliyedeki memurlardan alabiliyorum gerçekten çok faydalı bi iş yapıyorsunuz yüreğinize saglık emeği geçen herkese teşekkür ederim....

Aman, tarım bağkuruna da isteğe bağlı bağkur'a da bulaşmayın. Olası emekli maaşınızın düşmesine neden olursunuz. Bence çalışan statüsünde sigortalı olun ve sonra vergi indirimi için defterdarlığa başvurun... Primleriniz 3600'e tamamlandığında da elde ettiğiniz sakatlık indirimine istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için sigorta müdürlüğüne gidin...

Benim çiftçi bağkur girişim 2006 da yüzde 47 engelliyim ek 5 geçmem gerek var mı vergi indirimi almak için

Ek-5 e geçerseniz sigorta priminiz 4a olarak gözükür.

Üst Alt