Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek iş önerisi olan var mı?

Pride

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba,

Özel sektör de asgari ücretle çalışıyorum. Hafta sonlarım boş geçtiği için hem cüzdanım biraz daha para görsün hemde kendime uğraş olsun diye ek iş kurayım - yapayım diyorum. Yaklaşık 10 bin lira bütçem var %52 de rapora sahibim devletin bize bu konuda verdiği bir destek var mı? veya ne önerirsiniz paramın boşa gitmeyeceği bir iş fikri?

Samet kardeşim Allah hayırlı etsin. Beni yanlış anlama Ama sen kendin tamamen tercih ederek yap. Verilen tavsiye işi kazançlı bile olsa sen tutturamazsan sorumluluk kalır. Ondan kendinin tercih etmesi daha mantıklı kardeşim. Allah bol kazanç nasip etsin yapacağın işte .

hafta sonları bulunduğun belediyeden izin almaya çalış birşeyler alıp satarsan daha karlı olur zira o izin içinde torpil lazım torpil olmazsa o izni alamazsın mesala mısır simit simitte kar %50 dir.200 tane satarsan 100 lira kazanırsın en azı bu..farklı işlerde yapabilirsin.Allah yardımcın olsun kardeş

Üst Alt