Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme emekli maaşıma nasıl yansır?

ALBAYSUSİ

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bu ayki ek ödemem 32.74 tl olarak e-devlet,te gözüküyor.Ben bu ay kaç lira maaş almam gerekiyor.

osman bey cevap için teşekkürler bana bu ay ki maaş 657 tl olarak gözüküyor.Sgk.ya itiraz dilekçesi versem mi?

şişiksami Bende aynı hesabı çıkarıyorum ama e-devlet,te 657+32 olarak yazıyor anlamadım acaba sgk,ya itiraz etsem mi?

ALBAYSUSİ kardeşim, 819 tl maaşın %4 ek ödemesi 32 tl tutar.

Yani: maaşınız 819 + %4 ek ödeme 32.7 = 851.76 TL civar olması lazım.

Eğer o ek ödeme tek bir aya aitse, yani başka bir birikmiş vs. yoksa içinde, 800 tl üzeri bir aylık olması lazım gelir. Bence bimer'den ziyade sgk'ya gidip yeniden maaş hesaplanmasını isteyin

Arkadaşlar bugün sgk,ya gittim ek ödeme için bu ayki maaşım 654.84tl ek ödeme 32.74tl idi.Ek ödeme 32.74 tl olursa maaşım 818.50tl çıkıyor.Sebebini sorunaca şunu söylediler 740tl altında maaş alanlar %5 olarak hesaplıyorlarmış yani sizin anlayacağınız 740tl altında maaş alanlar ek ödemeleri %5 den hesaplanıyor bilgilernize.

Üst Alt