Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim 2018 engelli maaşları e-devlet'e yansıdı

• Konbuyu başlatan Endosetin
  • Başlangıç tarihi
2022 maaşları

Arkadaşlar 2022 engelli maaşları edevlette güncellenmiştir benimki yüzde 41.. 433 tl yatmış

Benim Ptt'den sosyal kartım var. Ödemeyi bugün çekebiliyor muyuz?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e develet e yansımış maaşlar 433,25 tl

valla helal hükümete erdoğana
8 gün vardı daa
zam yapmamak içinmi erken yatırtdılar acaba
daa haftaya cumaya başlıo maaşlar

daa bu cumaya gelmedik

ffff

Benim Sosyal Kartım var. Ödemeyi bugün çekebiliyor muyum?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaşlar erken yansımış

Gene TC kimlik noya goremi cekecez.

Ekim 2022 Maaşı, ödeme günü Cumartesi Pazar gününe denk geliyor, önce alabilir miyim?

96 doğumluyum, ödeme dönemi her ayın 6'sı ama hafta sonu denk gelen günlerde önce alabilir miyim?

Ekimde maaşlar yatar e devlette bakılıyor gelip gelmediği zaten ona göre ptt kartımızla alıyoruz.

cumartesiye dekgelen cuma
pazara dekgelen pazartesi, verilir

Başvuru tarihim 28.08.2018 yatan para 650,52 lira iki aylık yatması lazım değil miydi?

ödeme günleri degistimi yoksa yine eskisi gibi mi doğum tarihine mi gore aliyoruz

Muamma1905 kardeşim sana 2 aylık maaş yatması lazım

Rapor oranım 82 ve evet bence de 2 aylık olması lazım. Ama yine de uzmanlardan bilgi almak gerek.

2022

Slm abla e devlev lette maaşlar yatmiş gidip ala biliyozmu bilgisi olan yazarmı

maaş ödeme günüm pazara denk geliyor cuma günü maaşımı alabilirimiyim doğum tarihimin son rakamı 7

bu ayın maaşı yansımış e devlete ne zaman çakaceğiz acaba

zaman paradoxunamı girdiniz, benmi henüz eylül değilmi ? ne ekim maaşı yansıdıysa yansıdı erken vermiceklerine göre çokta tınnn....

arkadaslar kartı olupta postaneye bakan varmı hesaba gecmişmi diye

E devlete yatmıs 100 tl eksik yatırmıslar öncesi ayda 100 tl fazla verdilerdi şimdi düşmüş

2018 Ekim ayından yıl sonuna kadar ödenecek miktarlar.

.65 yaş üstü yaşlılık aylığı:.. 543 TL

% 40- 69 engelli aylığı:... 433 TL

% 70 bakıma muhtaç engelli aylığı:....650 TL

18 yaş altı engelli yakını aylığı:... 433 TL

ÖDEME GÜNLERİ

Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;

• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her ayın 5 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her ayın 6 ıncı günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her ayın 7 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her ayın 8 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her ayın 9 uncu günü.

Ödeme yapılmaktadır.

o gunleri zaten bizde biliyoruz ozaman niye erken yatırdılar maasları

hukumetin işi cok yogun onun için erken edevte girmeseydi ekimin 10nunda maaşlrnz yatardı

arkadaşlar dayım bugün 65 yaş aylıgı için ptt gitmiş maaşı yatmamış anladınzmı

maaş lar gününde ödencek öpüçük atmışlar yani dalga geçiyorlar yansıtmış e devlete bukadar diyor akp ye oy vermeye devam edin ifla olucaz 2023 de iç savaş çıkmazsa şaşmayın...

Merhabalar, maaşlar e-Devlet'e erken geçebilir. Ancak maaşlar zamanında yatar. Sadece devletin inisiyatifine bağlı olarak "Kurban Bayramı" ya da "Ramazan Bayramı" gibi bayramlarda, erkenden yatırma gibi ihtimaller doğabiliyor. Maaşlar sisteme erken işlemiş, ancak aynı tarihlerde alacaksınız, bu kadar basit. Artık bende maaş alıyorum bakalım, Ekim ayına yetişecek mi göreceğiz.

Ben tekrar 21.9.2018 de 2022 basvurdum edevletden baktim devam ediyor yazıyor ama tutar gözükmüyor ekim maaşını alicakmiyim acaba?

Üst Alt