Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Baska Bı ilçeye tasındım aynı il içersınde adres degıstrdım ve sosyal vakfa gidip adres degısık ligi nı verdım maasım kesildi alamadım agustos 6 sında almıştım 538 tl en son. Agustos 25 gıbı de yeni basvuru yapıp bekledim onaylandı fakat maas vermediler eylül 6 da.
Devam ediyor yazıyordu hep fakat yatırılmadı maas. Ve sımdı bugun baktım 509 tl odeme nız hazırdır yazıyor, oysa ben 1000 tl ustu bekliyordum odeme hazır olması ile ılgılı.
Selamlar bende de %74 raporlu olmama rağmen maaşı işten çıkıp yeniden başlatmıştım, çift maaş yani 1500 küsur TL yerine 1.145 TL yatmış, bunun sebebini vakfa sorduğumda gün usulüne döndü ondan diyorlar fakat öyle olsa bile benim yine 2 aya yakın oluyor yine bu miktar az, sizce bir yanlışlık var mıdır arkadaşlar keza bence var birde size danışmak istedim.
Eve gelip gittıyseler, sadece 1 ay onaylama eve gelme sureci diye bısy vermiyorlar. Onaylandıktan sonraki ay verıyorlar. Eve gelip gıtcek ler onaylanacak e devlette..
5 inde alanlar 1 gün erken yattı yanı dördünde Cuma'ya denk geldiği için yattı. Öbürleride sistem otomatik olarak gece saat 12.35 te hesaplara geçer. Her ay tekrarlıyoruz bu konuyu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
canengi fakir edebiyatı yapın demedim,maaşlar yattımı dedim farkındaysan..bende okadarını biliyorum her maaş gününde yatar hafta sonu bazen erken yatıyor olayı trajediye dökmeseydin iyiydide,aldıgın maaşla trajı komik yazılar yazman mümkün anlıyorum.
arkadaşlar bugün maaş beklemeyin yatmaz, gece 12 den sonra düşer hesaba
ödemesi cumartesiye deng gelenler cuma günü alır tarih ne olursa olsun ama pazara deng gelenlerin yatmaz maaşı anca pazartesi