Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim ayında bakım aylığı işlemleri bitenler aylıklarını alabildiler mi?

ögretmen-

Yasaklı Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben bakım maaşı için başvurdum 10. ayda (ekim) eve gelmiş olumlu sonuçlanmıştı hesap nosunuda 10 ayda vermiş tüm işlemlerim bitmişti ama hala maaş alamadım. ocak ayında tlf açmıştım shçeke şubatta ilk maşınızı alırsınız denmişti ama hala alamadık. acaba başka şehirlerde de bu tarihte işlemleri biten arkadaşlar varmı ve aylık alabildilermi. mrk ettim:mad:

benimde ekim ayında eve ziyarete geldiler.kasımda sonuç bildirildi.(bildiririz dediler de cevap gelmedi sonucu bizzat öğrenip ) hesap açtırdım ve aralıkta ilk maaşı aldım.hesap açıldıktan sonraki ayda alman gerekirkirdi bence.. araştırmanı tavsiye edrim sosyal hizmetlerle görüş istersenn...

özgünöz hangi şehirdesin sen. valaha bugün tlf açtım ödenek yok diyolar.
3 aylık almam gerekti şimdiye kadar enaz. rapor almak ayrı çile beklemek işkence. öfffffff öffffffffff
bir maaş verene kadar insanı deprasyona sokuyolar.

çanakkaledeyim.diğer arkadaşlar da yazdı kaç aydır. aralık maaşı yattı-ocak maaşı yattı şimdide şubat yattı.anlamadım şimdi bu ödenek şehre göre değişiyormu? allah allah..?????

mustafa toprak kardesim evde bakım maası 1 senede sürebilir yalnız toplu bakım parası alamazsınız yatan para askeri ücretttir

Üst Alt