Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim'de 2022 başvurusu yaptım. Ne kadar ödeme alırım?

Arzu34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem hayırlı akşamlar 11.10.2017 başvuru yaptım %70 raporum var aralıkta yatar dediler ne kadar oldugu sormadım sizce ne kadar alırım

@Arzu34
ekim ayında başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 kasım olur (başvuru tarihini takp eden aybaşı, aylık başlangıç tarihidir).
rapor oranın: % 70

aralık'ta, kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak ve şubat) olmak üzere 4 aylık toplam 2265,96 TL alacaksın ablası:)

aralık'ta, doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde herhangi bir PTT şubesinden ödemeni çekebilirsin.

Kalem %70 raporumla maaş için başvurdugumda eşim çalışmıyodu ve şuan çalışıyo ve siğortalı maaş kesilir mi

Arzu34

"hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL altındaysa" kesiliyor.

@Arzu34
eşin sigortalı diye aylık kesilmez. lakin hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL üstüne çıkarsa yapılacak ilk sosyal incelemeden sonra 2022 aylığın kesilir. hanede kişi başına düşen aylık gelirin sınırı geçse de sosyal incelemen yapılıncaya kadar aylık almaya devam edersin. bundan dolayı borç çıkartılmaz.

merhabalar ben 16.10.2017 2022 maaşı icin başvurdum 05.06.1980 doğum tarihim %69 raporum var ne kadar ödeme alırım hicbirgelirimiz yok

Kalem abla ben 16.10.2017 vakıfa başvurdum martta ödeme aldım 2.373 tl benim aylığın ne kadara geliyor yardımcı olursanız sevinirim

bu arada raporum %69

yagizefe
rapor oranın % 69

aralık = 377,66 TL
Ocak + şubat + Mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs) toplam 5 aylık = 1995,75 TL

sana 1 Aralık'tan itibaren, 6 aylık, toplam (377,66 + 1995,75 ) 2373,41 tl ödeme yapılmış.

başvuru tarihin Ekim. Bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 Kasım olmalı ve sana Kasım ayı için de 377,66 TL ödeme yapılmalıydı.
sen ekim'de raporunla birlikte vakfa başvurmuş muydun? eger raporunu ekimde vermediysen ekim başvuru olarak sayılmaz.

yapılan ödemeden anlaşılıyor ki senin aylık başlangıç tarihin 1 aralık 2017 esas alınmış
bu durumda vakfa başvuru tarihin de kasım olur. sen kasımda mı başvurdun raporunla birlikte?

Üst Alt