Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. başvuru ile ilk başvuru prosedürü ve belgeler aynı mı?

Konular
11
Reaksiyonlar
1
Mrhblar.Ekpss ye ilk kez basvurdugumuzda bildiginiz gibi aile sosyal politikalar bakanligindan on kabul ve teahhut belgesi veriliyor onunla osym ye gidip ilk ekpss sinav kaydimizi yapiyorlar.Peki bundan sonraki yani 2020 deki ekpss ve sonraki icin kendimiz online basvuru yapiyoruz değil mi?
Yani şuan bendeki on kabul ve teahut belgesi duruyor 1 senedir ihtiyac yoksa atmak istedim ama bir sorayim dedim sizlere ikinci defa ekpss kaydi yapmiş arkadaslara.Tesekkurler simdiden.
skolyoz

O belgenin elinizde olmaması lazım.
Başvuru yaptıysanız daha önce şimdi internet üzerinden başvuru yapacaksınız.
2020 daha çok var kılavuz yayınlanır her şey ortaya çıkar bunları düşünmek için çok erken.

Salim G.

Tesekkur ederim sinava girmistim zaten o zmaan osym burosu sende kalsin demisti almadi.bende oyle duruyor atayim diye sordum.saolun🙂

Dorsalis Pedialis benim başvuru formumda bende duruyor benden de almamışlardı

eğer engelli raporunuzda değişiklik yok ise artık gidip bu işlemleri yapmadan direk başvuru zamanı gelince siz internet üzerinden yapacaksınız

kılavuz yayınlanınca değişiklik varsa da görür ve o zaman tekrar istişare ederiz sayın hocam

Dorsalis Pedialis

EKPSS'ye ilk kez başvuranlar ön kabul ve taahhüt belgesini dolduruyorlar sonraki EKPSS başvurularınızı internet aracılığıyla yapabilirsiniz ancak sağlık raporunuz yada eğitim durumunuzda değişiklik olmuşsa ösym başvuru merkezlerine giderek bilgilerinizi güncelletmeniz gerekir

Bu sene yeni rapor aldim ilk raporumda Sınıflanamayan diyordu engel grubunda(Ekpss ye onunla girdim.).
Yeni raporda süreğen(kronik) diyor engel grubunda.Yeni raporumda engel grubu süreğen ve Osym bilgilerinde de surekli yaziyor engel grubu bilgisinde.Her şekilde zaten genelden sinava giriliyor bende oyle girmiştim.Tek değisiklik bu yani 🙂 Skolyoz23

Üst Alt