Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS + 20 dakika Ek Süre hakkı..?

ForeverCeo

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bazı engel gruplarına +20 dakika ek süre hakkı veriliyor. Daha önce giren arkadaşlar bilir, ek süre verildiği bize tam olarak ne zaman söyleniyor? Sınav günü mü bize söyleniyor yoksa sınav giriş kağıdında mı yazıyor bu bilgi?

Mesela sınav günü öğreniliyorsa hoca sınıfta bize sen ek süre alacan, sen almayacan mu diyecek yoksa ek süre alacak olanlar tek sınıfta mı toplanacak?

Görme duyma engeli olanlar ile zihinsel engelli kategorisi alanında girenler ile extra okuyucu talep eden arkadaşlara ek süre veriliyor arkadaşım ben girdim girenler bilir diye yazmışsın ben sınav sonuna kadar bekledim süre bitti dediler ve aldılar elimizden sınav kağıdını klavuzu iyi okursanız sevinirim.

sınavda soru kağıda dağıtılınca birde sınav giriş belgesi aldığında yazzar

Sayın Admin'e burada yaptığı temizlik için teşekkür ederim. Sonuçta burası bir forum, bilgi kirliliği yaratmadan paylaşımlara devam...

Üst Alt