Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 başvuruları ne zaman ve başvuru şartları nelerdir?

adem1976

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ekpss 2014 Başvurular ne zaman ve başvuru şartları nelerdir bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden Teşekkür ederim.

aynen bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşalım.

Özürlü Memur Seçme Sınavı

Arkadaşlar ben Lise son sınıf öğrencisiyim ÖMMS başvuru tarihleri belli oldu mu? Bide bu Sınav her yılmı yapılıyor yoksa 2 yılda bir mi?

Faruk bey bu yıl EKPSS ismiyle yapılacak sınav, başvuru tarihleri açıklanmadı henüz. Evet 2 yılda 1 yapılıyor...

Ömss sınav başvuruları ne zaman başlıyor ?

Pek online olamıyorum, sınava hazırlanıyorum ancak başvurularıda kaçırmak istemiyorum. Kesin tarihi varmı, yoksada hangi aylarda olur ömss kayıt ?

Raporda Herhangi bir şartlı ibare isteniyor mu derece aralığı ne olmalıdır ?

Ekpss başvuru tarihi açıklandı mı?

Merhabalar
ekpss başvuru tarihi açıklandı mı ?

engelli kamu persesoneli secme sınawı yapıllcak omss yerine ekpss ısmıyle 27 nsan 2014de baswru tarhı daha acıklnmadı dye blyrum hber alrsan cewab yazarsan sewnrım hazrlık icn hngı kıtaptandan hangi tarz srularda onuda blmyrum bilgi alrsan bnada hber eder mısın

bende blmyrum stede onu arastrdım weya hangi tarz ıkcgınada blmyrum bnada cewap gndere blrmısın on hzrlk nereden yapablz

böbrek yetmezligim var+sorular

sa beyler ben 24 yaşındayım dogustan tek böbreklıyım ve böbregım yarım çalışıyo `engelli raporu aldım ankarada yaşıyorum ben ekpss ye 27 nisandaki sınava başvurabilirmiyim ve bu engelli işçi için bi kaç yere başvurdum hiç birinden cevap gelmedi bu neden yani engelli oldugumu komşularım bile bilmiyor o kadar saglam duruyorum diyalize baglı degilim cevaplar için tşkrler

emrebey19;

engelli raporun yüzde 40 ve üzeri ise başvurabilirsin.

yüz de 60

nasıl 2 yılda bir yapılıyo 2012de de yapıldı 2013 te de yapılcak ?

benim bildiğim 2 yılda bir yapılıyor ve 2014 yılında 27 nisanda yapılacak sınav.

Merhabalar. Ben Türk dili ve edebiyatı bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Haliyle şuan mezun değilim ve formasyonum da yok. Sadece raporum var. Öğretmenlik ile ilgili kısma kendimi denemek için girebilir miyim acaba. Bilgisi olanlar cevap verebilir mi, teşekkür ederim şimdiden.

Üst Alt