Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 ortaöğretim tercihleri..?

mustafakk55

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
:confused: ben EKPSS sınavına girdim 81,7 puan aldım
ama açıköğretim lisesi okuyorum birkaç dersim kaldı vereceğim
lise diplomasını almadan atanmam mümkünmü acaba bilgisi olan varmı?:confused:

Kılavuzun yayınlanması - başvuru alma süresi + sonuçların açıklanması 45 günlük bir süreç tahmini..

açıklandıktan sonra kurum size evraklarınızı hazırlamanız için 30 gün civarında süre verir o süre içinde diploma götürebilirsiniz.

Eğer diploma hazır değil ise Açık Öğretim den Mezun olduğunuza dair bir yazı alsanız da olur. onlar gerekli görür ise yazışır zaten. sorun çıkacağını sanmam Başarılar

bence hemen atam
yapmazlar..eylül ekim aylarını bulur...rahat ol.atanırsın inşallah..

labrador;

atama Temmuz gibi olur Kurumlar evrak teslim süresini Ağustos da bitirir Eylül başı İş başı.. görünen şimdilik o şekilde.. Ancak Tercih kılavuzunu geç yayınlarlar ise iş başı Ekime kalır Ekim e kalmazsa ... neye kalır bilmem :)

inşallah teşekkürler

diploman olmadan hiçbirşey yapılamaz diye bişey duydumda ondan tedirginlendim

Mustafakk55 arkadasimizin sorusuna söyle desek ya...Adamin 160 kredisi var sınavdan 93 almis Acik ögretim sinavi bu ayın sonunda 30 alsa bile mezun olmasi mumkun degil.Diger sinav ise agustosta..Bu adam simdi ilkinde tercih yapabilirmi yoksa mezun olmayi beklemek zorundami ....

sorun şu 1 kredim eksik ve geçmem gereken 3 dersim var sadece sınawda 31 mayıs-1 haziranda

asi1985 arkadaşımızın dediğiniin aynısı sayılır

Atandığın tarihte mezun olmazsan atanamazsın kapıdan içeri girdiğinde ilk evrak lise diploman nerde sorusu oluyor

arkadaşlar ben 2012 yılında kura ile katılmıştım atanamadım 2014 te tekrar kaydolmam gerekiyor mu bilen var mı

inceliyordum şimdi 1 ay öncede Aile ve sosyal politikalar müdürlüğünü aramıştım henüz bir şey belli değil çok erken demişlerdi

Kura 15 Mayıs'ta başvurular başlıyor 10 tl yatırman gerek bankaya

Ekpss Tercihleri

Ekpss(2014-ortaöğretim) tercihleri ne zaman yapılacak ve nasıl yapılacak bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ...

ÖSYM 7/05/2014 TARİHİNDE DUYURU YAPMIŞ OKUDUM AMA PEK BİRŞEY ANLAMADIM KURA İLE YERLEŞTİRME FALAN DİYOR BU KONUDA DA AÇIKLAMA YAPABİLECEK ARKADAŞIMIZ VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN

..::TEŞEKKÜRLER::..

önce sınavın sonuncunun acıklanması için acele ettınız ısyan ettınız şimdide tercıh ne zaman dıye acele edıyosuyunuz tercıhten sonrada ne zaman sonuclanır dıye acele edersınız

mustafakk55;

atanamazsın kulavuzu dikkatli oku tercih itibarının son gününe kadar mezun olmak diyor

Arkadaşlar ben 86 puan aldım 1812.ym.. ortaöğretim düzeyinden girdim ve şuan lise son sınıfta okuyorum haziranın 14 ünde fln mezun olup diploma alacağım sizce benim atanmamda sıkıntı olur mu ? bu sene mezun oluyorum yani

Atandıgın zaman kuruma diplomayı ver yeterki sorun olmaz.

Tercihlerin Yapılmasi İçin Genel Bilgiler Adaylar tercihlerini, sınava girdikleri öğrenim düzeyindeki kadro ve/veya sözleşmeli pozisyonlar arasından yapmak zorundadırlar. Sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olamama veya sınavdan sonra daha üst bir öğrenim düzeyinden mezun olma gibi nedenler, adaya, sınava girdiğinden farklı bir düzeyde tercih yapma hakkı tanımaz. Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercih süresinin son günü itibariyle sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur. Tercih işlemlerinin son günü tarihi itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmaz.

mezun olucagın kesin emin ol bence eger tercih yapıp mezun olmamışsan hem atanamazsın hemde 2 yıllık atama süresince tercihte yapamazsın sınavın boşa gider durumuna bak olmadı 2 tercihleri bekle

Arkadaşlar 99 puan aldın 253 sıradayım atanırmıyım.?

kardeşim sen kesin kes atanırsın hemde güle oynaya ama 99 puan alıpta böyle sorman çok ilğinç

bence 2. alımları bekle ilk alımlarda yerleşemezsin zaten takma kafaya umarım o zamana kadar mezun olursun önünde 14-15 ay var

Gardaşım nereden biliyorsunuz Allah aşkına ermişmisiniz.?Bu saflarda soruyor şu kadar puan aldım atanırmıyım.Alemsiniz yani...

insanın hayattaki tek umudu bu olunca böyle aceleci oluyor ben önlisanstan düşük puan almama rağmen hatta hiç atanamayacağımı bilmeme rağmen yinede merak ediyorum

s

mesafe4272;

katılıyorum sana en iyisi sen 200 ü bekle :))atanırsın belki

Ekpss Tercihler hakkında

Merhaba arkadaşlar. Lise son siniftayim haziranda mezun olacağım. Ortaöğretim düzeyinde Ekpss ye girdim ve puanım 87. Sizlere sormak istedigim şey şu. Tercih olaylari nasil oluyor tercih yapmam icin ne yapmam lazim tarihler nelerdir bu konularda bilgi verirseniz sevinirim. Cesitli sitelerde araştırma yaptım fakat ele alınır bir sonuca ulasamadim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkurler. Elif.

23 haziran 2 temmuz sanırsam tercih zamanı tercih yapıp atanırsan hala da diploman elinde değilse sıkıntı olur.Mezun olur olmaz bir an önce diplomanı eline alman gerekir.

Üst Alt