Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 ile atandım. Nasıl bir tayin dilekçesi vermeliyim?

redsea

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar EKPSS 2016/1 ile Çevre Ve Şehircilik'e atandım. Engel durumumdan tayin dilekçesi vermek istiyorum. Aynı zamanda eş durumu özrüm de var. Nasıl bir yol izlemeli, nasıl bir tayin dilekçesi yazmalıyım? İki özrümü de tek dilekçede yazabilir miyim? Eşim çalıştığı yerde kesintisiz 2 buçuk yıldır çalışıyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

istersen engellil tayin hakkını öldür me ilerde belki lazım olur eş durumundan dilekçeni ya bence

Engelli tayin hakkını öldürmek ne demek? Zaten tek yere tayin isteyeceğim, o da eşimin olduğu il. Ayrıca Danıştay 'Engel durumundan 1 defadan fazla tayin istenemez' kararını bozdu diye biliyorum.

adaylığınız kalkmadan eş durumundan tayin isteyemiyosunuz, ancak engel durumuz ve bakmakla yükümlü olduğunuz engelli (çocuk, anne-baba)
kişilerin durumlarını belirterek bu hak tanınıyo.

Slm ben 2016/1 ekpss ile atandım kasımda işe başladım Ocak ayında tayin istedim dilekçenin ekine 2015 te aldığım sürekli raporu koydum kabul etmediler gidip yeni rapor çıkar dediler.Bakanlığı aradım mevzuat değişmiş dediler aday memur iseniz yeni rapor almanız gerek dendi bunun bir çaresi yok mu gidip yine rapor almak için günlerce zahmete girmem gerekiyor

Halk Sağlığı Müdürlüğü

Sayın oturan boğa Ben aday memur olarak Kasım ayından beri çalışıyorum tayin dilekçesi verdim fakat yeni olağanüstühal durumu için sağlık Bakanlığı ek madde getirmiş tayini aday olduğum için yapmıyorlar ve yapmaları için sadece engelli durumunun bakıma muhtaç olduğunu ve ailesiyle yaşaması gerektiğini eğitim araştırma hastanesinden yeni alınacak raporla sağlık özründen dolayı yapabileceklerini söylediler bunun başka yolu yok mu? Çünkü ben sağlık özründen değil 11. Maddenin 5. Fıkrasıyla gitmek istiyorum ( engellin olmanız halinde talep ettiğiniz yere atanırsınız.)

ya şaka mısın arkadaşım..
daha atandığın ayla günle ölçülüyo. gelip tayinden bahsediyorsun..
madem bu kadar istiyorsun.. git ankaradan amca dayı abi bul... asaletini almadan nasıl olacak..
bu kadar mı yani..
sizin yüzünüzden KPSS EKPSS nin zaten içi boşaltılmak isteniyo.. sizin yaptığınız bu şeyler iyice koz vermek..
bravo..
umarım gidersiniz..

Üst Alt