Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Orta Öğretim (Lise) için Hazırlık Kitapları Tavsiye

cesar39

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2016 EKPSS orta öğretim (Lise) için aldığınız,tavsiye edebileceğiniz kitap yayın evi var mı? Varsa burada paylaşabilirmiyiz?

Ekpps de hazırlık için hangi kitap

merhaba arkadaşlar sınava çalışmak için hangi yayını önerirsiniz.

Ben murat yayınlarından hazırlanıyorum anlatımı güzel örnekleri çıkmış soruları var başkaları ne tavsiye eder bilemem kardeşim allah yardımcımız olsun

2016 için en çok Murat yayınlarından söz ediliyor. Ben de aldım kitapları gayet güzel bir anlatımı var. 2'li set olarak satılanlarından alabilirsiniz siz de, arkadaşların yolladıkları linkler arasında vardır mutlaka.

2016 da çıkmışolması gerekmiyor eski kitaplarda olabilir 2014 mesela çünkü tarih aynı tarih matemetik aynı matematik Türkçe aynı değişen sadece anlatım olabilir

Kitapların sadece başlığı kapağı değişiyor içerik aynı birazda baskı düzenlemesinden sonra tekrar satılıyor ama murat ve beyaz kalem oneririm

arkadaşlar yediiklim 2016 yayınını bulamadım mevcut mu ?

Üst Alt