Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/1. atama ile Adalet Bakanlığı'na yerleşenler burada bulaşabilir miyiz?

kingsize78

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,

EKPSS 2018 / 1 atamada Adelet bakanlığına veya diğer kadrolara ataması olupta işe başlayan var mı ? Sincan adliyesine atamam geldi fakat halen iş başı yapamadım .Güvenlik soruşturması tamamlanmış.Bakanlıktan yazı bekliyoruz diyorlar.Süreç nasıl işliyor . Bilgisi olan paylaşabilirmi

Arkadaşlar nerede bu ataması olanlar neden bukadar duyarsız olunuyor.

kingsize78

Vural , bizim atama yapıldıktan 5 ay sonra başlayabildik. Güvenlik soruşturması tamamlanıyor ama onun da bakanlığa iletilmesi , kurumun yazısı , seni çağırması zaman alıyor. Ataman yapıldıysa iş bitmiştir. Endişe etme.

Ben basladım ustam 55 ghun oldu benle beraber iki arkadas daha basladı

Mayıs 11 de evrak teslimi son gündü.Mayıs 11 den bu yana hesap yapıyorum beklemekte zor arkadaşlar..

Eskişehir adliyesine atandım adliyeye arıyorum dosyaniz bize gelmedi diyor bakanlığı arıyorum dosyaniz in işlemleri sürüyor diyorlar yaklaşık 5 ay oldu ne işlemi bu. Atananlar dan çoğu göreve başladı

sincan Adliyesi 17 ağustosta bakanlığa son yazımı yazmış , bakanlık telefonlarına ulaşmak çok zor , ulaştınmıda tamam ilgileceğiz diyorlar.Evet yaklaşık 5 ay oldu.

Arkadaşlar son günlerde aranan oldu mu göreve başlayan var mı beni aramadılar varmı benim gibi bekleyen artık endişelenmeye başladım bir sorun var diye

Üst Alt