Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
psikoloji son sınıfım ben bu yaz mezun olacağım deneme amaçlı girdim sınava, sıralama 48 geldi de bilemedim kaç kişi almışlar geçen senelerde psikolojiden. Çok alım olacağını sanmıyorum
Puan Yok bildiğim kadarıyla tercihler belli olunca belli olur ancak açılan yerler şaka gibi emniyet ve kara kuvvetleri ve aile mi sadece 8 kişi de şaka gbi gerçekten 7 ay beklediğimize değmedi
Arkadaşlar ben 89.9 puanla alanda 8. sıradayım. 8 psikolog alınacak ve KKK ruhsal duygusal engelli almadığı için ben doğal olarak atanamayacam. Bir sonraki atamayı bekleme lüksüm olmadığı için düz memurluk yazacam. Doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama el mahkum maalesef
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar... Ben de psikoloğum. Gerçekten benim de kadroları görünce epey moralim bozuldu. Yaşadığım yer İzmir'e en yakın Manisa var orayı yazacağım mecbur. Başka Manisa yazacak var mı aranızda?
Arkadaşlar 2018/1 atamasında psikolog kontenjanında yaklaşık 12 tane boş kontenjan var. Tercih mi edilmiyor, yoksa kendileri mi alım yapmıyor? Bir de ekpss hakkında hiçbir yerde bir bilgi görmüyorum. Mesela bu sene psikoloji den ne kdar kontenjan açıldı ve bekleyen kaç kişi var. Bunlar nerede yazıyor?