Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 ataması bekleyen kaç psikolog var?

yuce1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar psikolog olarak kaç kişiyiz?? Puanlarımız nedir?

Hocam benim sıralamayla bu sene atanma şansım nedir sizce

Yok mu başka psikoloji mezunu ??

psikoloji son sınıfım ben bu yaz mezun olacağım deneme amaçlı girdim sınava, sıralama 48 geldi de bilemedim kaç kişi almışlar geçen senelerde psikolojiden. Çok alım olacağını sanmıyorum

Mezun oluncaya kadar atanırsın inşallah

Ya umarım, 2020deki sınava kadar bu sıralama ile atanabileceğimi sanmıyorum ama bakalım 💃🏻 umarım sizin de güzel haberlerinizi alırız

Arkadaşlar tercih yapacak mısınız ben sağlık bakanlığı bakıyordum maalesef hiç yok

Arkadaşlar 4-5 tane psikolog gördüm ben atamalarda ve Eskişehir Burdur Artvin falan.. puanlar göremedim ve çok büyük sıkıntı gibi görünüyor

Toplamda 8 kadro var hakkımızda hayırlısı olsun

Bende sağlık bakanlığı istiyordum ancak el mahkum tercih vereceğim

Puanlar nedir arkadaşlar peki? Yani göremedim ben.. çok az bi alım var ya

Puan Yok bildiğim kadarıyla tercihler belli olunca belli olur ancak açılan yerler şaka gibi emniyet ve kara kuvvetleri ve aile mi sadece 8 kişi de şaka gbi gerçekten 7 ay beklediğimize değmedi

Evet adalet bakanlığı sağlık bakanlığı falan hiç yok.. çok merak ediyorum puanları 🤦🏻

Arkadaşlar puanlarınız nedir acaba ?

benim 70 ve tercih yapsam da atanamam sanırım

Arkadaşlar ben 89.9 puanla alanda 8. sıradayım. 8 psikolog alınacak ve KKK ruhsal duygusal engelli almadığı için ben doğal olarak atanamayacam. Bir sonraki atamayı bekleme lüksüm olmadığı için düz memurluk yazacam. Doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama el mahkum maalesef

SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir dahaki atama ne zaman olur acaba Haziran Temmuz falan mı

Merhabalar... Ben de psikoloğum. Gerçekten benim de kadroları görünce epey moralim bozuldu. Yaşadığım yer İzmir'e en yakın Manisa var orayı yazacağım mecbur. Başka Manisa yazacak var mı aranızda?

Arkadaşlar ben bi konuda bilgi almak istiyorum biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim biz emniyete atanırsak orda mülakata girecek miyiz

Psikolog arkadaşlar? Puanlar nedir, tercih yaptınız mı💃🏻

Psikolog arkadaşlar🙏🏻

Arkadaşlar 2018/1 atamasında psikolog kontenjanında yaklaşık 12 tane boş kontenjan var. Tercih mi edilmiyor, yoksa kendileri mi alım yapmıyor? Bir de ekpss hakkında hiçbir yerde bir bilgi görmüyorum. Mesela bu sene psikoloji den ne kdar kontenjan açıldı ve bekleyen kaç kişi var. Bunlar nerede yazıyor?

Bu atamada tercih yapacak olan psikolog arkadaşlar var mı? Varsa puanlarınız nedir?

Üst Alt