Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Cansu Kaya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kura sonuçları ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı ? :(

Aralık 7 Songün olduğuna göre
30 gün içinde açıklanır galiba

İnşallah öyle olur bir önceki kura sonuçları 2 ay sonra açıklanmıştı. O kadar bekledik umarım erken açıklanır bu sefer.

Arkadaşlar ortaöğretim mezunu normalde nitelik kodu 1 deki yerde 1000 yazanlarımı tercih yapacak sadece yoksa 999 yazan yerleride tercih edebilir mi

ekpss kura acil..

arkadaşlar kuraya katılacak bi arkadaş var ve hiç bir bilgissi yok ? sizden ricam bu arkadaş tercih yapabilecek mi ? yani kura neye göre nasıl yapılıyor ? tercih yapacaksa hangi tabloya göre yapacak..

Bildiğim kadarıyla sadece ilköğretim bitirenler sınava girmiyor direk tercih yapıyorlar. O şekilde kura ya katılıyorlar. Arkadaşın ne mezunu ?

Kurada çıkma ihtimali nedir ?

S.a arkadaşlar 2 Mayıs'ta kura için başvuru yaptım 29kasimda tercih yaptım 30ayri ile ancak 198 kişi alınacak yazıyor bu sayı tüm Türkiye genelinde az değil mi çıkma ihtimali çok düşük olmuyor mu teşekkür ederim.

kalem abla size nasıl soru sorabilirim kpss kuraları belli oldumu bunu nasıl öğrenebilirim nereyi aramam gerekiyor hangi siteden bakabilirim lütfen allah rızası için bana yardımcı olun bide emekli nasıl olabilirim normal emeklilik malulen emeklilik girişim 1998 bide yüzde 70 engelim var bunu dahada yükselte bilirim yükseltmem bana nasıl bir güzelliği olabilir bide 2 tane baston kullanıyorum bana ağır engel vermediler bir şey taşıyomıyorum bir tabağı bile bir yerden alıp diğer yere götüremiyorum ama 2 baston ile yürüyebiliyorum bacağımın biri kısa bide psikiyatriden rapaor alabilirdim yüzde 70 sana yeter dedi heyetteki doktor istersen bu 2 sinden de alabilirsin engelini yükseltebilirsin dedi sonrada boşver yüzde 70 iyi bir rapor sana yeter dedi uğraşma dedi bende uğraşmadım ne yapmam gerekiyor abla lütfen bana özelden yazarsan sevinirim yada bu soruların cevabını alabileceğim biri varmı söylersen sevinirim yardımlarınız için allah razı olsun teşekkürler

Üst Alt