Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar artık çalışmaya başladık. Şimdiden hepimize başarılar. Kafama takılan bir soru var ben 2016 KPSS uzman kariyer setinden çalışmaya başladım ama Ekpss kitaplarına çalışmayı önerenler var. Kimilerine göre de KPSS kitapları daha iyi ve böyle bir ikilem arasında kafam karıştı sizin Öneri ve görüşleriniz nelerdir?
Teşekkür ederim, bunların hepsini defalarca inceledim.. Ekpss lisans kitapları olmadığından şuan normal kpss kitaplarına çalışıyorum yalnız çok ağır geliyor, beklediğim gibi sonuç alamıyorum. Ekpss kitabı şart.
Suret, yargı yayınlarının (2018) çıkarmış olduğu kitap bende de var, ilk başlarda ona çalıştım ancak verim alamadım. Konular o kadar kısa anlatılmış ki.. Bence normal kpss kitaplarından çalışın daha çok verim alırsınız. Yinede siz bilirsiniz tabi..
Didem. Tesekkur ederim oneriniz için ama konu başlıklarını da azaltmış değildirler sanırım, ben konuları biliyorum, benim için yüksek oranda tekrar olucak zaten...gerisi Allah kerimdir diyeceğiz, başarılar dilerim.
İnternet üzerinden ulaşabileceğim EKPSS deneme ve soru bankası var mı?
Merhaba arkadaşlar ORTAÖĞRETİMDEN gireceğim deneme ve soru bankası alabileceğim bir yer var mı. İnternet üzerinden. Normal kpss demeyin zorluk olarak çok fark var çözdüm biliyorum.
Arkadaşlar 2018 sınavında Atatürk ilke ve inkilaplarından 10 soru Türk kültür ve medeniyetlerinden 3 soru mu çıkacak. Yani İstiklal Savaşı dönemi, kongreler, lozan anlaşması falan çıkmayacak mı?
Lisanstan mı gireceksiniz?Lisans sorularının 2014, 2016 ösym sitesinde verilen %10 çıkmış sorulara baktım tarihten Milli Mücadele Döneminden de soru var, Osmanlı Dönemi'nden de var. Yani kronolojik düşünecek olursak kongreler, lozan vs. da çıkabilir.