Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 müfredatlı kitaplar ne zaman çıkar?

Yargı yayınlarının önlisans düz kpss kitaplarına çalışın hocam bence daha fazla verim alırsınız.

Ekpss adında cıkarılan kıtaplardan calısmayın derım ordakı sorular cok basıt normal kpss kıtaplarından sızı zorluyacak kıtaplara calısın ozaman fayda gorursunuz.

EKPSS kitaplarının farkı

Merhabalar artık çalışmaya başladık. Şimdiden hepimize başarılar. Kafama takılan bir soru var ben 2016 KPSS uzman kariyer setinden çalışmaya başladım ama Ekpss kitaplarına çalışmayı önerenler var. Kimilerine göre de KPSS kitapları daha iyi ve böyle bir ikilem arasında kafam karıştı sizin Öneri ve görüşleriniz nelerdir?

msait19

Teşekkür ederim, bunların hepsini defalarca inceledim.. Ekpss lisans kitapları olmadığından şuan normal kpss kitaplarına çalışıyorum yalnız çok ağır geliyor, beklediğim gibi sonuç alamıyorum. Ekpss kitabı şart.

ekpss lisans kaynağı aldım geçen gün ve ilk defa çalışacağım, konular bu kadar az mı hala inanamıyorum, herkese başarılar dilerim.

Suret

Hangi yayın aldınız, 2018 çıkmış mı?

ASUS_Z00MD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mabel. Yargı yayınlarının 2018 yayını çıkmış, en son çıkan bu dediler olgunlarda...olgunlar kitapcilarin olduğu meşhur biyer.

Kitaplar çıktı kitapsec.com ve maksimum kitap.com da var isteyen bakabilir ekpss de var kpss de

Suret, yargı yayınlarının (2018) çıkarmış olduğu kitap bende de var, ilk başlarda ona çalıştım ancak verim alamadım. Konular o kadar kısa anlatılmış ki.. Bence normal kpss kitaplarından çalışın daha çok verim alırsınız. Yinede siz bilirsiniz tabi..

Didem. Tesekkur ederim oneriniz için ama konu başlıklarını da azaltmış değildirler sanırım, ben konuları biliyorum, benim için yüksek oranda tekrar olucak zaten...gerisi Allah kerimdir diyeceğiz, başarılar dilerim.

İnternet üzerinden ulaşabileceğim EKPSS deneme ve soru bankası var mı?

Merhaba arkadaşlar ORTAÖĞRETİMDEN gireceğim deneme ve soru bankası alabileceğim bir yer var mı. İnternet üzerinden. Normal kpss demeyin zorluk olarak çok fark var çözdüm biliyorum.

Arkadaşlar 2018 sınavında Atatürk ilke ve inkilaplarından 10 soru Türk kültür ve medeniyetlerinden 3 soru mu çıkacak. Yani İstiklal Savaşı dönemi, kongreler, lozan anlaşması falan çıkmayacak mı?

Lisanstan mı gireceksiniz?Lisans sorularının 2014, 2016 ösym sitesinde verilen %10 çıkmış sorulara baktım tarihten Milli Mücadele Döneminden de soru var, Osmanlı Dönemi'nden de var. Yani kronolojik düşünecek olursak kongreler, lozan vs. da çıkabilir.

E KPSS lisans kitaplarından mi normal lisans KPSSden mi hazirlanmaliyim ??

Ben ekpss tarih konuları tam olarak neler anlamadım lütfen biri yardımcı olabilir mi

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi ile avrupa tarihi hariç hepsinden sorumlusunuz.

Arkadaşlar bende cd seti var yargı yayınlarının 180 tl satıyorum

ben pegem akademiye gittim normal kpss kursuna 75 puanla lisansta

Son düzenleme:
Elimde yaklaşık 300 gb lık dosya var ders anlatımlarıyla ilgili ama bunu nasıl aktarabilirim onu bilmiyorum.

dreamer1

Dosya aktarmayı biliyorum arkadaşım buradaki arkadaşlardan birisi isterse indirmeleri için verebileceğim bir link yok maalesef.

Üst Alt