Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 sınavıyla kurum değiştirebilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
selamun aleyküm kolay gelsin arkadaşlar kafama takılan bir husus var belki site içersinde bilen birileri vardır diye danışmak istedim, sorum şu

ben ekpss 2014 sınavının 3. atamasıyla içişleri bakanlığa v.h.k.i. olarak atandım 2.yılım dolmak üzere sınava tekrar girip kurum değiştirmek istiyorum lakin gih(genel idare hizmetler) olarak girmem için belli bir çalışma süremin olmasımı gerekiyor; ayrıca programcılık mezunuyum 2018 sınavı sonrasındaki atamalarda programcılık açılırsa teknik hizmetler olduğu için gitmem pek sorun değilde aynı hizmet sınıfına atanmada muvafakat gerekiyor diye biliyorum

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim (dipnot: bazı arkadaşlar ne var işte atanmışsın daha ne istiyorsun belanımı gibi laflar kullanabilirler o kişilere cevabım huzurun olmadığı yerde çalışma isteği de olmaz benim tekrar sınava girip kazanmam demek size o ilde 1 kadro demek bunu düşünerek cevaplayın)

Son düzenleme:
olduğun yerde kal!!
başkasının hakkını yeme!!

asadas05

ne alakası var hak yemekle ben atandıktan sonra kadrom boşalacak oda sonraki atamalarda açılacak kadroda atanacak kim istiyorsa o gelicek lütfen fevri yorum yapmayın ;)

Aslında atanmislari kurum değiştirmek için farklı bir çözüm gerekli yoksa memurlar tekrar tekrar girip okadar kişinin önünü kapatıyor bizler mağdur kalıyoruz ozaman kişilere sözüm yok doğrudur değişmek ister kurumu ama bizlerde yazık ve sınavlarının iyi olsada aracılar veya yer değişimler bize engel durumunuzda bir sıkıntı varsa mimerden şikayetçi olun bence

kurum değişikliği adı altında başka sınav olsa güzel olur tabi ama adam ne yapsın yok ki

ben de ilk defa gireceğim sınava belki de benim önüme geçecek bu arkadaş ama onun da hakkı sonçta bir şey diyemeyiz

devlet büyükleri tenezzül edip düzeltmediği sürece birbirimizi kırmanın anlamı yok, adam hakkını kullanmak zorunda. başka yol vardı da adam yapmadısa söyleyin

Skolyoz23

haklısın anlayışlı olduğun için teşekkür ederim inşallah Allah gönlüne göre verir iyi bir yere atanırsın.

arkadaş tayin istesene v.h.k.i. iyi bi kadro sen bence tayin iste

Zaten kimseye sözüm yok tabiki görebilir lakin kaç yıldır onunoldugu işi bırak atanayim hayırlısıyla ne olursa diyor insan evet devlet büyüklerimiz bu konuyu gerçekten ilgilenmeli

Engelli atandı bitti, "işin oldu daha ne istiyorsun, otur oturduğun yerde" mantığı devam ettiği sürece ne yazık ki sorunlar olmaya devam edecek. Engellilerin ataması yapılıyor fakat denetleme yapılmıyor. Verilen işleri yapabiliyorlar mı, zorlanıyorlar mı? haklarını arayabiliyorlar mı? haklarından yararlanabiliyorlar mı? İş yerinde mobbing(Psikolojik baskı) uygulanıyor mu? Engeline uygun iş verilmiş mi? Eğitimine uygun iş verilmiş mi? Bunlar denetlenmediği sürece ne yazık ki biz engellilerin sorunları da mutsuzluğu da bitmeyecek.

Bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım.Daha önce özel sektörde de yıllarca çalıştım ama bu kadar işe yaramaz gibi davranılan bir başka bir kurum var mı bilmiyorum. Ön lisans ve Lisans bitirdim. Tekrar başka bir lisans bölümüne başladım bir sürü sertifikam ve kişisel gelişim belgelerim var ama buna rağmen engelli bir işe yaramaz gözü ile bakan insanlar olduğu sürece istersen aya çık bakış açıları değişmediği sürece hiç bi şey olmaz. Kurum değişikliği fikrini bende ciddi ciddi düşünmeye başladım. Vasıfsız eleman gözü ile bakılmaktansa eğitimime yönelik bir iş yaparım diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kesinlikle doğru görevliler rakiplerini yapmalı ve sorumlu olan kişiler sıkıntısı olan kardeşlerimizle ilgilenmeli Rabbim cümleten yardımcımız olsun inşallah

Üst Alt