Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 sonuçları açıklandı

2018-EKPSS Sonuçları Açıklandı

2018-EKPSS Sonuçları Açıklandı
22 Nisan 2018 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2018-EKPSS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Mayıs 2018 tarihinde saat 12.00’den itibaren https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

73,1 lisans :((standart sapma artmış)

Son düzenleme:
rOqaLV.png

Herkese hayırlı olsun öncelikle
Atanılır mı bu puanla?

eurythmics son çeyrekte alım yapılacak olması ve 2500 kadro ile çoğu kişide umut bırakmadılar ama umarım hayırlısı olur sizin için.

umut filan yok umut için alan bırakmadılar... Kadro yeterli değil...

Tercihleri ne zaman yapacağız ne zaman tercih sonuçları açıklanır acaba?

öğretmenlik kaç ile kapatır arkadaşlar tahminleriniz nedir?

Açıklandı hayirli olsun 72 almışım ama ilk defa girdiğim bir sinavdi ve zaten hedefim 70 i gecmekti atanamasam da bir sonraki sinava hedefimi yuksek tutucam...

genel yetenek 23 doğru 7 yanlış,genel kültür 23 doğru 7 yanlış ortaöğretim 87.77 sıralama 1133

Ben de ilk defa giriyorum bu sınava. Hiç çalışamamıştım. 70 puan alabilmişim anca. Allah'tan umut kesilmez. Hayırlısı olsun herkes için..

Arkadaslar. Puanim 80.973 lisans kamu mezunuyum siralamam 1835 sizce 2018 deki sinavda 1. Atamayi saymiyorum 2. Atamada atanabilir miyim

Puanlarda biraz sapmalar mevcut gibi. Benimki de beklediğimin altında çıktı.

Önlisans 81.46530 sıralama 1069 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Puan olarak iyi mi bilmiyorum hayırlısı bakalım

Üst Alt