Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 soru ve cevapları ÖSYM tarafından yayınlanır mı?

Biyerlerde sorular ve çözümleri hiç kamuoyuna açıklanmayacak mı?
Bilgisi olan yokmu. Geçen sınavda ne olmuştu ki?

aisten hepsi acıklandıgı zaman cıkıyor yuzde 10 sitede sadece . kendi hesabında hepsi cıkar

2016 da kısa bir süreliğine yayınlandı tamamı sonra kaldırıldı bu gün takip etmek lazım.

Kpssnin hepsi çıkıyodu ekpss niye çıkmıyp

dırb

Yanlış hatırlamıyorsam sonuçlar açıklandıktan 1 ay sonra cevap kağıdın ile beraber sorular ve cevapları aday işlemleri sisteminden açıklanıyor. Öyle 1-2 günde sorular açıklanmıyor bu sınav kpss gibi büyük bir sınav olmadığı için önemsemiyorlar ama bu sene erken açıklanır mı bilemem

Konu dışı olacak ama ben ekpssde matematik boş bıraktım, matematiğin verdiği puan fazla mı?

Arkadaşlar % 3 olan engelli kontenjanın % 5 e yükseltilmesi için birşeyler yapalım bir kanuna bakar seçim öncesi bimere cimere yazalım twitter den vs. haber bültenlerine konu yapalım

ne yapmamız lazım arkadaşım sen bi yol göster topluca yapalım kontenjan artarsa hepimiz için avantaj

2018 Ekpss soruları olan var mı

Arkadaşlar 2018 Ekpss sorularının tamamı olan var mı
Lütfen verir misiniz?

Cevapların hepsi verilmiyor.Sınavdan sonra sadece % 10'luk bir oran açıklanıyor. 2018 sınavından sonra sadece bakıp geçmiştim.

_Kuzey
%10 luk kısmın açıkladığını bende biliyorum bütün soruların açıklandığı zamanki paintlenmiş soruları istemiştim

herokobra...bi türlü bu sorunun cevabını alamadın Kuzey den...😹kızma lütfen şaka yapiyorum....🤓

Üst Alt