Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 tıbbi sekreterlikten girenler, kaç puan aldınız?

90.023 puan 22 doğru 8 yanlış yetenek 28 doğru 2 yanlış kültür sıralama 608 hayırlısı

Tıbbı dokümantasyon ve sekreterlik ön lisans

Arkadaşlar 78 puan aldım tıbbı sekreterlikten atanma şansım nedir?

branş sıralaması önemli, birde kaç kişi kadro açacak son atamada 12 kişilik kadro açıldı boş kalanda oldu fakat bu ilk atama sayı az olursa atanabilmemiz ilk atama için zor @

ben ikinci üni olarak yazıldım birinci sınıfım
güzel bölüm gerçekten

Arkadaşlar açık öğretimden okursak tıbbi sekreter olarak atanabiliyor muyuz sağlık meslek lisesi okumadan?

Atanirsiniz, meslek lisesiyle alakasi yok. Arkadaşlar lütfen tüm onlisans tibbi sekreterler puanlarinizi yazin, sıralama oluşturalım

EKPSSP2 Puanı 88,10878 Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 243

73 puan aldım atanma şansımızın yuksek oldugunu düşünüyorum tabi kadro çok önemli ancak ilk atama olmazsa 2.de yüksek şansımız merak ettiğim konu branş sıralaması ne zaman açıklanıyor bilgisi olan varmı hakkımızda hayırlısı.

Emre

Önlisans 76 varmi bir şans acaba facebook ta ekpps tibbi sekreter grubu var orada puanları paylasmislar

Facebookta da grubumuz var arkadaşlar. EKPSS Tibbi sekreter yazarsanız çıkar

ekpss tıbbi sekreter ortaöğretim

Arkadaşlar puanlarınız kaç ne kadar alım olur sizce.

Facebook ta ekpps tibbi sekreterler grubu yazarsanız, orda paylaşmışlar puanları siz kaç puan aldiniz öğrenim düzeyi nedir

ortaöğretim 79 aldım ben geçen atamada 67 ile atandılar bu ikinci atamada atanabilirmiyim sizce

Ben de önlisans 69 aldım sıralama 5752 gibi birşey di atanma şansı nedir acaba önceki atamalarda boş kalan kadrolar bile olmuş tu.

Ortaöğretim tıbbi sekreter varmı

Ortaöğretim tıbbi sekreter arkadaşlar puanlar ve atamamız nasıl olur sizce

Hayırlı akşamlar bende önlisans mezunuyum 76 puanım var sıralamam 2545 önceki atamaları iyice inceledim ve bize kadro açarlarsa herkes atansın diye düşünüyorum birde branş sıralaması açıklansaydı güzel olacaktı

2018 kadro sayısının artırılması için bişeyler yapamaz mıyız

2018 EKPSS Tibbi Sekreter varmı

2018 EKPSS Tibbi Sekreter varmı

Ekpss'ye giren tıbbi laboratuvar teknikeri kaç kişiyiz?

Ekpss'ye giren tıbbi laboratuvar teknikeri kaç kişiyiz?

Üst Alt