Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 zihinselden girenlerin puanınız, netleriniz, sıralamanız ve eğitim düzeyi?

dırb

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Ekpss 2018 e Zihinsel katagorisinden girenlerin puanlarını netlerini ve hangi eğitim düzeyinden sınava girdiğinizi yazabilirmisniz?
Ben ;
G.y 15d 7 y
G.k 19 d 10 y
65 puan.
Ve lisans mezunu p3

dırb

bipolar bozukluk.genelden girdim.hocam hangi bölümü bitirdiniz

bende bipolar bozukluk genelden girdim

Bende bipolar hastasıyım bana niye zihinseli işaretlediler gazetecilik mezunuyum lisans mezunuyum düz lise okudum.tamam üniyi uzattım ama atak zamanlarım oldu ki cok ders calısan biri değildim okul hayatımda lakin hep basarılı bir ögrenciydim.ben raporu son güne yetiştirebildim düzelttiremedim mecbur girmek zorunda kaldım zihinselden.duygusal da işaretliydi.

anlamadığım neden zihinseli işaretlemişler benim bir sucum yok arkadsslar bu konuda herhangi bir bilgim yoktu ilk kez sınava girdim ekpssye.gy 22 d 2 y gk 21 d 7 y ,77 puan aldım netlerime göre puanımda düşük üstelik neye göre zihinsel?nerden bu kanıya vardılar?ilerde başıma bela olcak bu durum gibi geliyor bna :(

90 üzerinde puan olması gerek
Emin misin 77 olduğuna Kedicik5
Sıralama kaç

Zihiinsel engellilerin ataması

arkadaşlar ekpss atama nasıl olur zihinsel engellilerin ataması farklımıdır ben 84 puan aldım sıralama 2923 şans varmıdır

Evet sıralamam 2859 civarı puanım 77 eminim kaç kere baktım yanlışmı gordum diye

Kedicik5

Bipolarsın, zihinsel den girdi diye puanı düşürdüler mı Ne yaptılar acep

Bilmiyorumki anlamadım bende itiraz zamanıda 10 gün içindeymiş yani yapcak hiçbirsey yok suanda.84 alan arkadsstan puanım daha düşük sıralamam daha yüksek nasıl oluyo anlamadım

Kedicik5

84 anlanda mı zihinsel gruptan girdi
Onun sıralaması kaç

Pardon o normalden girmiş genelden

Hergele yazmış yukarıda onu dedim

Birde tercihlerde sıralamamı önemli puan mı

Kedicik5

40.75 netiniz var.

40.75x0,83+50= 83,82

Yaklaşık 84 puan eder.
(90 üstü diyen arkadaş abartmış)

Ama 77 de düşükmüş, neden böyle olmuş anlamadım. Ama sizin gibi olan arkadaşlar gördüm, standart sapma kategoriler arasında değişiyor sanırım.

Bilmem yukarıda yazmış hergele 84 almıs 2900 lerde sıralaması arkadss öyle demiş.ben 40 netin üstünde nasıl 77 alıyorum anlamadım zihinselden girdim diye sorular kolay diye puanmı kırıyorlar olabilir diye düşünüyorum.85 alsaydım iyiydi beklediğim puan oydu

Kedicik5

Siz lisanstan girmişsiniz, belki o diğer arkadaş ortaöğretim veya önlisanstan girmiştir. O zaman sıralamalar değişiyor.

Zihinselden girdiniz diye puan kırmazlar ama her kategoriye giren insan sayısı farklı olduğu için hesaplamalar ona göre değişiyor.

Örneğin siz ve ben ikimiz de lisans genelden girseydik puanlarımız aynı doğrultuda olurdu.
Ama farklı kategorilerden girilince standart sapma vs ile böyle farklılıklar oluşabiliyor.

Her soru 0 83 puan mı bir
Tamam anlaşıldı bölümler farklı olduğu için

Zorro

Her soru 0,83 puan değil.

Net sayısı x 0,83 + 50 = Sonuç

diye bir hesaplama vardı ama bu %100 tutmuyor, yaklaşık bir fikir veriyor. 2-3 puan aşağısı veya 2-3 puan yukarısı gelebiliyor.
Ama bu arkadaşın bayağı farketmiş.
O yüzden net bir şey söylemek doğru olmaz.
Kedicik5

Rica ederim, inşallah hayırlısı olsun.

@Kedicik5 hocam benimde bu netlerde 75 geliyor benim gibi yapanlar 73 almış yani 73 e göre hesaplarsam benim 8 puan düşük vermişler

Şuan o kadar üzgünüm ki bu kadar çalış çalış sonra puanın netlerine göre hiç gelmemesi
kadar kötü bi durum yok

Hocam standart sapma biliyorsunuz ki deyiştiriyor puanları ve biliyorsunuz ki standart sapma 2-3 puan deyiştiriyor

Gel balım senin ve benim puanlara alakasız bu kadar düşük puanla karşı karşıya olmamız harbiden üzüntü veriyor

Bu arada size özelden de yazdım bakarsanız sevinirim

@Zorro yorumlarını da eksik etme lütfen

@Kedicik5 @Zorro @bir hocalarım standart sapma iki üç puan farkeder bu gördüğüm herkeste böyleydi

Lakin bende kendi puanıma şaşırıyorum 28.75 net ile 73 almışlar benim 8puan düşük 65 puan vermişler lisansım ben . Zihinsel raporda işaretliydi bide mental kapasite dereceleri var diye zihinselden aldılar beni.

Başıma gelenin aynısı @Kedicik5 in de başına gelmiş bu kadar araştırdım

İlk kez benim gibi lisans zihinselden gireni görebildim buna da şükür

@Kedicik5 lütfen özele gelebilirmisiniz

Üst Alt