Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2019/1 puanları kaç olur?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm arkadaşlar ekpss 2019/1 puanlar kaça düşer 60 lara kadar düşermi önlisansda ekpss 2019/1 de 4000 kişi kadro sayısı dağıtacaklarmış bu sene puan tahminiz nedir benimkisi harita kadastro puanlar nasıl hesaplanır önlisansa 1300-1400 kişi

4000 kişi alirsalar onlisans en az 1.100 kadro gelir diye dusunuyorum.

Puanda 75-76 ya duser yanliz diyanete imam kadrosu az olmasi gerekiyor en fazla 20-25 kisi olmasi lazim

Peki ortaöğretimde puanlar kaça düşer?78-79'lara kadar düşer mi?Kadro sayısı 4000 olacaksa ortaöğretimde 78.24529 puanla atanma ihtimalim ne olur?Sıralamam da 7812'dir...

Atama olsun da sonra puani hesapla

kaç puanla atanabiliriz en düşük 65 olurmu acaba önlisans atanma puanları biliyormusunuz

Umarım lise en büyük payı alır çoğu arkadaşın istemediği bir şekilde ;)

Ortaöğretim 89,06209 puan, 801 sıralamaya memuriyet gelir mi tahmini olan yanıtlayabilir mi arkadaşlar?

Eğitim düzeyinizde atamalar en düşük/en yüksek kaç puanla yapılmış, incelemek için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

EKPSS-2018/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

4000 kişilik atama yapılacağı haberlerine de inanmıyorum, size de inanmamanızı ve kendinizi her zamanki 2500'e göre hazırlamanızı tavsiye ederim. 4000 olursa sürpriz olur sevinirsiniz, 2500 olursa kendinizi önceden hazırlamış olur yıkım yaşamazsınız.

Tercihler de nitelikli alımlar varsa tekniker, teknisyen gibi bunlar 65-69 gibi puanlarla rahat atanabiliyor. niteliksiz tercihler genelde yüksek kapatıyor. 89-95 gibi

Nurtan

Önlisans 72,9 aldım elektronik teknikeri olarak atanamadım

arkadaşlar bu sene harita kadastro ekpss 2019/1 önlisansda kaç kişi alırlar

Arkadaşlar lisans 66 puanla 6900. sıralardayım bu sene en az kaç alım olursa atanırım ? atanma ihtimalim nedir?

ortada fol yok yumurta yok millet başlamış sanki müneccimliği oynamaya

hayır atama yapılacaktır ben buna kesin inanıyorum ama sayısı ve zamanı malesef henüz meçhul...

dilerseniz isteklerinizi bastırın ...artık meclise mi gidersiniz , cumhurbaşkanına mı kime iletecekseniz istekleerinizi ifade etmek hayal kurmaktan daha iyi olacak kanımca.

arkadaşlar atama puanlarını biliyormusunuz kaçla kaç arası atanabilirim

Bence de arkadaşlar. Bi durun ya açıklama yapılsın kılavuz açıklansın sonra bakarız

Onlisans 75.227 ile atanma durumum nedir ornegin 1.200 kadro acildigini farz edelim tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum

80 ile 77 arası olur atamalar 82 83lerde var sağlıkçılar var tercih yapmayan

nfrysmn

82-83 alan saglikcilar duz memur kadroaunda calisiyorlar zaten onlar tekrar sinava girenler saglik alaninda bir yerlere girebilirmiyiz diye bekliyorlar cunku duz memur 3.500 aliyor saglikci olsa 5000 e yakin alacak anladinmi

lisans psikoloji 70lere kadar düşer mi acaba ya

Selam arkadaslar 2014 ve 2016 ekpss ile duz memur olanlarin çogu teknik ve saglik kadrosuna atanmak icin 2018 de tekrar sinava girip yuksek puanlar aldigi ve dusuk puanlilarin onune gectigi soyleniyor ne kadar dogru acaba bilgisi olan var mi???

Önlisans tan gireceğim. Minimum kaç puan gerekli.

Güncel.

Üst Alt