Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 ile kaç tane makine mühendisi alınır?

ibey79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben makine mühendisi mezunuyum 4 yıldır da özelde çalışmaktayım. Sizce makine mühendisi kaç kişi alırlar bu sınavda ve atanmam için kaç puan almalıyım ? Düz memur olmak için de kaç puan yeterli olur ?

85 üstü alırsanız düz memur olarak atanma şansınız yüksek olur.

2018 sınavıyla kaç mak.müh aldılar bilen var mı ?

ibey79

2018 de

Sadece makine mühendisi kadrosu : 13 taneydi

Ortak kadro ( yani diğer mühendislerle verilebilecek ortak mühendis kadroları) : 13 taneydi

Yani toplamda 26 adet kadro açıldı , ama dediğim gibi 13 tanesi ortak mühendis kadrolarıydı . Birde bu ilk alımdaydı sonradan 2. Veya 3. Atama yapıldımı onu bilmiyorum

Swain teşekkürler

2021'de 6 bin engelli kamu personeli alınacağı kesin bilgi mi?

ibey79

Bilmiyorum ben 2018 de girdim sınava öyle denk gelince soruna cevapliyim dedim fakat

Devlet mantığı artık senin dediğin gibi işliyor 2018 dede tek seferde 5 bin kişi aldılar öncekindede tek seferde 5 bin aldılar .. ama dediğim gibi 2. Ve 3. Atamalar oldumu bilmiyorum .. Kısacası söylediğinin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel dediğim gibi devlet son zamanlarda böyle yaptı

makine muhendisi kaç puan?

sizce mühendislik 270 kusur siralama 90.77 puanla atanir miyim?

makine mühendisliği ataması için kaç puan almak gerekir?

90.77 puan ve 274, siralama umut verir mi?

kullanilacak yerler var mi

Şu siteye girin -> https://kpss.memurlar.net/kpssrobotlari/

Ekpss kelimesini aratın. Merak ettiğiniz yıllara ait çıkan robota tıklayın. Orada; öğrenim düzeyiniz Lisans, mezun olunan bölüm Makine Müh., ünvan Mühendis ve diğerleri Tümü kalacak şeklilde seçim yapın. Arama butonuna basın. O yıl atama varsa atama sayısını ve hangi puanla nereye atandığı gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

Üst Alt