Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 sınavına tarih öğretmeni olarak tercihte bulunacaklar?

LORD_55100

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
EKPSS sınavına TARİH bölümünden mezun olmuş olanlar sayımızı bilmek adına toplaşabilirmiyiz?

LORD_55100
Merhabalar hocam , Sanırım bu sene Tarih biraz az ... Hiç bir platformda göremedim ... Umarım önümüzdeki atama dönemlerinde hepimiz atanırız ...

Ben de tarih mezunuyum ama formasyonum yok..

İstorika

Merhabalar hocam... Maalesef epey meslektaşımızın formasyonu yok .. Sınav puanı 4 yıl geçerli .. Takim terbiye kurulumda görevli bir tanıdığım var... 2021 yılı içinde tezsiz yüksek lisans olarak formasyon dersleri verilecek ... Fakat 3 dönem sürecek sanırım sertifikayı almak yani 1,5 yıl kadar... Formasyon veya tezsiz yüksek lisans belgesi olmadan atama yapılmayacağını söyledi ... Puanın iyi ise belgenizi aldıktan sonra başvurabilirsiniz ...

formasyon kalktı olmayanlar tezsiz yüksek lisans alacak bundan sonra formasyon devri kapandı ögretmen atamalarında tezsiz yüksek lisans geçerli artık

Arkadaşlar whatsap grubumuz var. Katılmak isteyenler yazabilir mi? Yaklaşık 150 kişiyiz ŞUAN. dediğiniz gibi formasyon olmayan ve mezun olmayanlarda var. Bende formasyon var. zaten kamuda çalışıyorum. niyetim öğretmenliğe geçmek

Bu hafta içinde branş sıralamaları açıklanır zaten hocam... Evet epeyce formasyonu olayan hocalarımız var ...

Bahsettiğim whatsapp grubunda kendi aramızda sıralama yapıyoruz. Ayrıca CİMER ve TWİTTER etkinlikleri yapıyoruz. Tarih braşında yığılma var gibi görünüyor diğer branşlara nazaran

Tarih de her sınav dönemi yaklaşık 200 civarı aday oluyor hocam ...

Hocam tahminimce çoğu üniversite tezsiz yüksek lisans programı açacaktır

LORD_55100

Hocam wats up grubundan görebildiğiniz kadarı ile tahminen kaç arkadaşımızın formasyonu yok veya mezun değil ?

Sevgili hocalarım içiniz rahat olsun geçen sınav döneminde Tarih bölümü 69 a kadar alım yaptı. Talim terbiye kurulundaki tanıdığım bana kontenjanların zaten aday sayısına göre ayarlandığını söyledi ... Tahminimce bu sınavda yine 70 in üzerinde alan arkadaşlarım atanır inşallah ... Sadece biraz atama zamanı uzayabilir. Düşük puanlar alan az sayıda arkadaşlarımız açıkta kalabilir...

Bende tarih mezunuyum ama 2022 de ekpssye gireceğim sınava giren arkadaşlar umarım hakkınızda en hayırlısı neyse o olur...Şimdiden atanacak meslektaşlarımı tebrik ediyorum

Tarih watsap grubunun iletişim bilgilerini alabilirmiyjm

mevzuatın birinde 3 atama yapılır diye bir yazı vardı bulamadım onu şimdi bilen arkadaşlar varsa link atabilirmi ?????pandemiden kaynaklı olabilir 2018 2 atama yapılması
İstorika

Arkadaşlar 2018 sınavı için en son Haziran 2020 de 200 kişilik bir öğretmen ataması daha yapıldı ... Yani 4 atama oldu ... Bizim önümüzde en az 3 atama var . Şubat 2021 Haziran 2021 ve Şubat 2022 ... Bir sonraki sınav Nisan 2022 tarihinde...

Valla bilmiyorum. whatsap grup linkini bir türlü kopyalamadım. lakin 150 sayının üstüne çıktık

Whatsapp grubunda belirli saatlerde sadece yöneticilerin mesaj atabilmesi çok saçma..

İstorika
Formasyonum var ama AÖF son sınıf öğrencisiyim.
Muhtemelen mezunuyetim yetismeyecegi için önümüzdeki yıl ki tercihlerde tercih hakkına sahip olamayacağım. Bu arada o gruba üye yaklaşık olarak bir yıldır üyeyim. Daha önce ki atama grubunda üye olmuştum. Ki o dönemden sonra 100 kişi atandı ve grupta bayaca bir değişme oldu. Şimdi en son sınava giren adaylari hatta başka bir grupta topladılar. O gruptaki arkadaşın tutumu çok doğru değil ama bir düzenleme olması da gerekiyordu çok gereksiz muhabbetin dönmesi ve günün çoğu saatinde birilerinin yerli yersiz mesaj atması can sıkıcı olabilir.

Merhaba Arkadaşlar şimdi ben Tarih mezunuyum branş sıralamasında hem tarih var hem de tarih öğretmenliği tarih de branş sıralamam 374 tarih öğretmenliğinde 21 hangisi geçerli acaba beni aydınlatırmısınız

Tarih mezunuyum tarih puanımı geçerli yoksa tarih öğretmeni puanımı tarih puanlarının hepsi mezunmu ya da formasyonu var mi tarihte 128, tarih ve tarih öğretmeni liginde 140 , sadece tarih öğretmenliğine 13 sıradayım hangisi geçerli

merhaba

arkadaşlar ekpss 2022 de 70 puan alırsam tarih öğretmeni olarak atanabilirmiyim.lütfen boşuna ümit vermeyin.atanabilme ihtimalim varmı.

Üst Alt