Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2022 puanı ile atandım. Kurum değiştirebilir miyim?

zafenatpena

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben bu sene Gib e atandım çok şükür ama benim merak ettiğim aynı puanla mesleğim Türkçe Öğretmenliği geçmek istersem öğretmen olacakta atanabilir miyim yoksa 4 sene geçerlilik süresini dolmasını bekleyip yeniden girmek mi gerek?

Saygılarımla...

Öncelikle hayırlı olsun. Kaç puanla atandiniz hocam?Bildiğim kadarıyla aynı puanı kullanamazsiniz. Yinede kılavuzda tercih kısmına bakın. Bende oradan okumuştum.

Sakıncası yoksa Gib e kaç puanla atanmıştınız hocam?

Tekrar ekpss girmeniz gerek diye biliyorum sonuçta atanmışsınız o hakkı kullandınız. Atanamasaydınız sonraki senelerde geçerli olurdu puanınız. Yine bilgili ark.lar yazar sanırım.

tekrar sınava gireceksiniz ve atandığınız için 4 yıl bekleyeceksiniz. Ben 2020 puanı ile 2021 aralıkta öğretmen olarak atandım; FAKAT GİTMEDİM.2022 de sınava girdim. 2023 atamasında ÖN BAŞVURUM KABUL EDİLDİ ama 4 yıl şartı yüzünden bakanlıktan sonrada reddedildi. Saçma bir kanun ama yapacak bişey yok! yükselmek ve okumak bu ülkede suç!!!

LORD_55100
Atandığınız halde gitmemeniz ne kadar saçma ise kanunda öyle saçma oluyor. :)

Bilmeden konuşmak böyle oluyor! Normal KPSS'de öğretmenlikte ceza süresi 1 yıl iken EKPSS'de niye 4 yıl oluyor? Bu 4 yıl şartını getiren o kıt akıllı sendika/STK'ların amacı mevcut hali hazırda kamuda çalışanlar sınava girmesin, atanmayanlar sadece sınava girsin diye zırlayanlar olabilir mi? Engelliler kadar birbirine düşman olan grup var mı acaba?

LORD_55100
Atanmanıza rağmen gitmemenize mazaret bu mu yani. Engeli koyan, kanunu hazırlayan da ben değilim. Niye diye bana sormanız saçma. Size karşı düşmanlığım da yok. Sadece atanmanıza rağmen gitmemeniz onu sordum. Neyse bir dahaki sefere atandığınızda gidersiniz artık akıllanmışsınızdır sanırım.

Üst Alt