Ben Mersin'de ikamet ediyorum ve İstanbul'daki Çağlayan adliyesine düz memur olarak atandım. 2 gün önce Çağlayan adliyesinden aranmışım sabahleyin fakat duymamışım. Ardından 2 gündür 4-5 kez aradım adliyedeki komisyonu fakat Ekpss atamalarıyla ilgilenen yetkiliye bir türlü ulaşamadım. Yoğunluk varmış. Fakat bir de aynı gün Ankara'dan Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden bir yetkili tarafından özel numaradan arandım ve, dilekçe sunmam halinde, ikamet ettiğim il'e yani Mersin adliyesine atanma şansımın olduğunu belirtti. Ben de aynı gün Mersin adliyesinden, Personel Genel Müdürlüğü'ne dilekçemi yolladım. Şimdi ben ne yapmalıyım? Bilgi alamıyorum herhangi bir yerden. İstanbul adliyesinden arandım fakat bana ulaşamadılar ve akabinde ben de onlara ulaşamadım. Şimdi bana göreve başladığıma dair tebligat yapılmış sayılır mı? Dolayısıyla 15 günlük mehil müddeti başlamış oldu mu? Bayram dönüşü yani 15 gün sonra İstanbul'da işe başlamam mı lazım? Kafam karmakarışık. Bilen biri varsa aydınlatabilir mi?