Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2023 güvenlik soruşturması neticesinde atanan var mı?

ouaei

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
şimdiye kadar sadece bir kişiden atandığını duydum. devamı var mıdır? peyderpey bu konu altında kendilerinden haberdar ederler umarım. Herkes için hayırlı olsun şimdiden.

Ben de merak ediyorum. Deprem bölgesine atandım. Bu bölgelere atanıp da göreve başlayan var mı? Herkese hayırlı Ramazanlar.

Deprem Bölgesine Atama hk

Bende Hatay'a atandım Gib e. Evraklarımı Mersin'e teslim ettim işlemler tamamlandığı zaman size bilgi verilir , aramanıza gerek yok dediler. Bekliyorum.

Ekpss 2023/1 ataması için Güvenlik soruşturması devam eden kaldı mı?

Ruthgar

Hayırlı olsun. Nereye atandınız. Ve ne zaman güvenlik soruşturması sonuçlandı?

Ruthgar

Mesaj veya mail atıyorlar mı yoksa posta yoluyla mı bildiriyorlar

Ben de bekliyorum. Tebligat nasıl yapılacak. Bilgisi olan var mı? Telefonla mı aranacak? Ben deprem dolayısıyla ikamet adresim yok.

Ben kurumu (gib) arayıp sordum sonuçlandığında arayacaklarını söylediler.

Ben Mersin'de ikamet ediyorum ve İstanbul'daki Çağlayan adliyesine düz memur olarak atandım. 2 gün önce Çağlayan adliyesinden aranmışım sabahleyin fakat duymamışım. Ardından 2 gündür 4-5 kez aradım adliyedeki komisyonu fakat Ekpss atamalarıyla ilgilenen yetkiliye bir türlü ulaşamadım. Yoğunluk varmış. Fakat bir de aynı gün Ankara'dan Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden bir yetkili tarafından özel numaradan arandım ve, dilekçe sunmam halinde, ikamet ettiğim il'e yani Mersin adliyesine atanma şansımın olduğunu belirtti. Ben de aynı gün Mersin adliyesinden, Personel Genel Müdürlüğü'ne dilekçemi yolladım. Şimdi ben ne yapmalıyım? Bilgi alamıyorum herhangi bir yerden. İstanbul adliyesinden arandım fakat bana ulaşamadılar ve akabinde ben de onlara ulaşamadım. Şimdi bana göreve başladığıma dair tebligat yapılmış sayılır mı? Dolayısıyla 15 günlük mehil müddeti başlamış oldu mu? Bayram dönüşü yani 15 gün sonra İstanbul'da işe başlamam mı lazım? Kafam karmakarışık. Bilen biri varsa aydınlatabilir mi?

Ben de hala bekliyorum. Aile Bakanlığına atanıp başlayan oldu mu?

Ben de aile bakanlığına atandım haber bekliyorum. Süre çok uzadı cimere başvuru yaptım dönüt bekliyorum

Ahmet. 12
Ben de ay sonu direkt bakanlığa gidip görüşmeyi düşünüyorum. Telefonla mümkün değil ulaşamıyorum.

Insallah iyice uzamaz şu süreç.CIMERden cevap gelince haber verir misiniz?

Halihazırda çalışan kadroları aramadıklarına göre dönemi eylülde başlayacak biz öğretmenlerin aranmaması doğal olsa gerek.

Üst Alt