Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 28 Nisan 2024 tarihinde yapılacak

erola

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
41
Ekpss 2024te 28 nisanda yapılacak

Hakkımızda hayırlısı olsun

EKPSS'ye Başvuru: 12.02.2024 - 29.02.2024
EKPSS'ye Geç Başvuru: 07.03.2024 - 08.03.2024

EKPSS Kuraya Başvuru: 06.05.2024 - 21.05.2024
EKPSS Kuraya Geç Başvuru: 04.06.2024 - 05.06.2024

Sonuçların Açıklanması: 23.05.2024
Kaynak

evet bende buna bakıyordum ÖSYM 2024 sınav takvmini açıkladı. ama bu sene sınava girmek galiba kısmet olmayacak. 2011 den beri bu sınava giriyorum tam bir fiyasko son olarak da yüzde 44 engelli raporum yüzde 26 ya düştü herşey bitti..
askeri hastane bana çürük raporu veriyor askere almıyor devlet hastanesi sen sağlamsın diyor böyle birşey var mı ??

ders çalışmaya başlamayan var mı ? :)

Ben meb de kadroda 4 yillik ogretmenim. Ben de istersem girip baska kadroya bssvurup atanabiliyor muyum merak ettim.

Merak eden olursa pesin soyleyeyim. Elhamdulillah cok sukur sorunsuz 4 yildir ogretmenlik yapiyorum. Cocuklarla calismak onlara meb prosedurleri ile uyumlu olarak yardimci olmak (ders anlatmak) sahsen bana cok zevkli geliyor bunu rahatlikla soylemem mumkun.

Fakat bu meslegin de kendi icinde kendine ozel sikintilari var. En onemli konulardan biri maas cok dusuk bence. Hani cogu zaman verdigim egitim degersiz mi goruluyor gibi dusunuyorum son zamanlarda buda mutsuz ediyor insani bi parca.

Yani genel olarak Allaha sukur bulundugum yerde mutluyum. Ama belki beni mutlu edecek baska isler de vardir dedim kamuda.

Yurtdisi da sanki bir secenek. Hayirlisi olsun. Allaha sukurler olsun.

Üst Alt