Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atama aşamasında yeniden rapor çıkartacak mıyız?

taylanxx

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar tercih dönemunde rapor yenilecek mi bende surekli yaziyor bi yardim ....

tercihten sonraki işlemler nasıl olacak acaba

yani tercih dönemiyle ilgili yardımcı olabilirmisiniz biraz

merak ettiğim bir diğer konu hizmetli olarak atandıktan sonra görevde yükselme ile memurluk sınıfına geçiliyor mu yoksa en fazla hizmetli şefi mi olunuyor ??
91 puanım var ama hala kaygılarım var hizmetli istemiyorum .ssssss

dostum görevde yükselme sınavı var dır her daim ama siz takmışsını kafaya hizmetli devletin bir kadrosudur bu yh die yardımcı hizmetli kasdrosu sen yine memursun değişen yok sadece maaş ta 50 tl gibi bir far olur kalkıpta sana kalk şurayı süpür demezler onları artık özel şireketler hizmet alımım n ile yapılıyor 91 puan güzel puan tabi yerleşirsin merak etme

tercih dönemi son sınıf öğrencisi olan arkadaşlar var açık öğretim lisesi ve açık öğretim fakültesinde onların sonuçları belli değil bazı ünv.daha yeni son sıvlarını oldu mezun olmaları için süre böyle oldu haziran son haftası ile temmuzun ilk haftası netleşir herşey TERCİHTEN SONRA ATANDIĞIN KURUMA GİDECEKSİN İSTENİLEN EVRAKLARI VERECEKSİN RAPORUN DİPLOMAN SERTİFİKALI KADROYA ATANDI İSEN SERTİFİKANI VERECEKSİN SONRASI KOLAY YERERKİ ATAMAN GERÇEKLEŞSİN GERİSİ RAHAT OLUR MERAK ETME

nasıl demezler grcnckr mebe hizmetli olarak atanan coğu engelli isyan ediyor öle bide yaptırırlarki o işleri..

Üst Alt