Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atama için evrakları verdikten sonraki süreç nasıl gelişecek?

mortin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar atama için evrakları verdik.Bundan sonraki süreç nasıl olacak,atama tebligatını mı beklememiz gerekiyor yoksa yapmamız gereken bir şey var mı?

Evraklarda eksik çıkmazsa eğer beklemeye devam edersiniz.

mortin

hangi kadroya atandınız. bende öğretmenliğe atandım ama ben sizi arayacam dedi işlemimi yapan memur

NOT: aynı memurun verdiği bilgiye göre (mebde) güvenlik soruşturması olmayacak.

evet bende sordum güvenlik soruşturması yokmuş 1 hafta 10 günde başlanılıyormuş

kendimden örnek vereyim 9 ocak da açıklandı 27 ocak da kuruma evrak teslim . komisyon evrakları inceliyor. 18 şubat da benden istihdam boş olduğu için raporumu yenileme mi istediler.raporunuzu getirince göreve başlatacağız dediler.

bende kendimden örnek veriyim 9 ocak sonuç açıklandı önlisanstan meb ankara vhki kazandım çoğu ilde 21-22 ocak başvuru evrak teslimi başladı 21 ocakta ankara meb aradı (diğer illerin çoğu evrak listesi ve tarihi internet sitelerinde açıkladı sakarya,van vb iller ankara aradı internette duyuru yapmadı) evrakları 21 ocakta verdim 14 şubat sonmuş ozamana kadar evraklar teslim alındı ilgili kurumlardan evrak teyitleri yapılıyor diploma adli sicil sgk(memur olup istifa ettimi ettiyse 1 yıl geçtimi diye) sağlık raporu (il sağlıktan sorgulatıyorlar geçerlimi eksik yanlışlık varmı yada sahtemi diye) şuan zaten sağlık raporlarını bekliyorlar bizim hepsi topluca gelince komisyon toplanacak yerlerimiz belli olacak vali-kaymakam oluru ile onaylanacak evrağı alıp ilçe milli eğitim,halkeğitim yada okul nere belirlendiyse oraya gidip verecez hesap açtıracaz kurumun çalıştığı bankadan ertesi gün iş başı (başvuru yaptığı il harici tayin isteyenler gidecekleri yere gitmeye 15 gün süresi olacak teslimden 1 gün sonra iş başı)

Atandığım yere nasıl gideceğim?

Arkadaşlar ben Aile ve Çalışma Bakanlığına atandım ordaki görevli beni arayıp gelip işe başlayabilirsin,tebligatı beklemene gerek yok dedi.Ama ben İstanbul'da yaşıyorum ve karantinadan sınırlar kapalı nasıl gideceğim ve tebligatı beklemeli miyim?

Üst Alt