Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları neye göre yapılır? Bölümüne göre mi?

harikalık

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar,,
genel bilgisi olan arkadaslar, tecrübe edinmiş olanlar, sınava girmiş atanamayan veya atanan, bu konuyu çok detaylı arastıranlar??

ben ilk kez ekpss gireceğim.Önlisans Turim otelcilik mezunuyum.Bu alandan girmeyı tercih ettim.Sizce kaç puan almalıyım ve atanırsam puanıma mı veya bölümüme göre mı yerlesirim.

tebıkı genel soruyorum arkdaslar,,

sizce ya da sence neye göre atama yapılıyor?

Bölümüne uygun meslek açılırsa seçebilirsin yada düz memur seçersin. Kaç puanla yerleşebilirim sorusunada ösym nin 2012 ömss yerleştirme puanlarını kontrol edebilirsin.

onlar sana ne ol diyorsa onu oluyorsun malesef..bu sene inş meslek bazında atama olur

Bu sene RTV bölümüne bi alım olsa Banko diyorum bakalım ıns dediğiniz gibi olur.

EKPSS atamaları Tercihlere göre yapılır. Tercihlerde ise hangi kurum hangi nitelikte eleman istiyorsa ona göre şartlar koyar ve bu şartları yerine getiren ve aynı zamanda o kadroya tercihte bulunan kişinin ataması yapılır. Kendi bölümüyle ilgili kadro olmayan kişiler ise 2001-3001-4001 kadrolarını tercih ederek atanmayı beklerler
Kaç Puan almaya gelince: Mümkün olan en iyi puanı almak gerekiyıor. Yani iyi puan almak demek sadece atanmak demek değil, aynı zamanda istediğin yere, istediğin kadroya atanmak demektir.

lisans duzeyı 50.80 puan almısım arkadaslar ... eşim bursada memur oldugu ıcın bursadan nasıl bı tercıh yapabılrıım... bu konuda hıc bır fıkrım yok yardımcı olabılırsenız sevınırım yardım etmek ısteyen buradan maıl bırakırsa cok sevınrıım

Üst Alt