Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss atanma yerleri nasıl belirlenir?

OguzZ'

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba bi sorum olacak

şu an yaşadığım şehirde bi iş sahibiyim. çalışıyorum ekpss ile atanırsam yaşadığım şehirde bi yerlere mi atanırım yoksa farklı bi şehire bi atarlar beni. farklı bi şehir olursa sıkıntı olacak benim için ona göre sınava başvuracağım. teşekkürler .

Düzenleme : aynı şehire atanırsam tayin olayı olur mu ? kaç yılda bi tayin oluruz ?

OguzZ' Alacağınız puana, bulunduğunuz şehire, açılacak kadrolara vs. göre değişir sorunuzun cevabı.
Örneğin MEB kadrolarına atananlar doğrudan istedikleri şehirleri seçebildiler. Siz öncelikle sınav başvurunuzu yapın, sınava girin. Tercihler açıldığında kadrolara göre yeniden sorarsınız bu sorunuzu bence. Sınava başvurmakla kaybedeceğiniz bir şey olmaz çünkü.

Ulan ek atanim de Diyarbakır sur olsun hakkari Yüksekova olsun anasını satım bıktım bu şehirden bu işssilikten ..... batsın bu dünya .... :( :(

Üst Alt