Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvuru formu nasıl doldurulacak?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
1.kurşun kalemlemi doldurcaz tükenmez kalemlede olurmu..

2.engel durmru lisans öğretim yerinde hem lisans hemde orta ögretimi yazmamız lazımmı

lisans mezunuysan lisans isaretliceksin ortaöğretimse ortaöğretim 2. tükenmez kalemle yazmanı tavsiye ederim

1.Tükenmez kalem
2. Son Mezun bilgisini doldurman lazım Lisan mezunu sadece Lisans bölümü / Sistemde Lisans mezunu görünmüyorsan, diploma ile gidip güncellemen lazım.

arkadaşalr orta okul mezunu sanırsam kuraya katılcak

ancak bunun başvuruları ne zaman şimdi para yatırmamız yada başvuru klavuzunu doldurmamız.yada aile poli.ön kayıt kabul belgesini almalımıyım şimdi

yoksa mayısta sanırsam kura o zmanlar arasındamı bunların hepsini yapcaz

ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvuracaklardır. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklardır. Sadece kuraya katılmak için başvuru yapacak adaylar için başvuru süresi 12 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak, 23 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir

Üst Alt