Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurumda kullanacağım raporun süresi 23 Şubat'ta bitiyor. Ne yapmalıyım?

Feyza.gm

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı. Ben engelli raporunu 23.02.2016 almıştım. Ama işitme engelli olmama rağmen rapor süresine 2 yıl yapmışlardı. E şimdi raporumun geçerliliği 23.02.2018 de bitecek. Tam sınav basvurularinin bittikten 1 gün sonrasına denk geliyor. Ben ne yapacağım ? Bu raporla sınava basvursam ne olur ? Ya da tekrar rapor mu almalıyım veya alabilir miyim ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Keşke daha önce yeniletseymişsiniz raporu.. Bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar bu konuda..

Bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama geçerliliği bitmemiş raporum var. Raporum süresi bitmeden tekrar yeniden rapor alabiliyor muyum bilmiyorum ki ?

Araştırıyorum bazı yerlerde verilmez diyor bazı yerlerde verilir diyor. Peki bu hafta heyete girsem raporun çıkması gecikmez değil mi? Hemen verirler mi yoksa 1 2 hafta bekletiyorlar mi ?

Verirler tabii ben her zaman bir günde alıyorum raporu,
Dün ôğlen 15.30da ÖSYM bürosu okula gittik, hemen işlem yapıyordu resim çekti,adres bilgim zaten kayıtlı 2012 sınav girdiğim için.sağlık Rapor 2008 tarihli eski, sürekli olduğu halde.
Yeni rapor al gel, sınav başvuru son gün Şubat 21 dedi görevli.
Yeni rapor için uğraşağım.

Umarım geciktirmeden alırsınız. Ama benim ki çok ters zamana geldi. Perşembe günü gideceğim heyete Umarım sorun çıkmadan halledebilirim. Birde merak ettiğim sınav başvuruları bittikten sonra ösym kısmında engelli durumu guncelleyebiliyor muyuz ?

Nasıl yani anlamadım. Raporumun süresinin bitmesine 10dk kala mi ?

Hayır, Sadece onu kayıt bilgileri, ÖSYM görevlisi başvuru esnasında değiştirebiliyor.

Üst Alt