Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusu belgemde engel kısmındaki ifade soruna yol açar mı?

asily07

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. ilk defa ekpss girecegim. basvurumu aile ve sosyal hızmetlerden aldıgım belge ile osym kayıt merkezınden yaptırdım. basvuru parasınıda yatırdım fakat aklıma takılan bir sey var.

sınav başvuru belgemde engel kısmında süreğen hastalık (kronik) %-- şeklinde yazıyor. engelli raporum osymde işli ve kronik oldugu yüzde 46 engelli oldugumda yazıyor fakat başvuru belgesinde %-- şeklinde gözüküyor.

acaba sıkıntı olur mu? bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Bende de aynı ama ben 24 ünde kapanmadan ösym ye gitmeyi düşünüyorum.Benim de yüzdem yazmıyor ruhsal duygusal yazmışlar engele ama açıklanamayan yazıyor üstünde.

@NewDay, biraz araştırdım bizim gibi bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaş olmuş zamanında ama kimse sınav zamanı veya sonrasında sıkıntı olup olmadıgı hakkında bilgi vermemişler

@asily07, kontrol ettireceğiz yapacak bir şey yok.Kağıtları aldım ben ama şimdi yanlış manlış bir şey çıkar.Ödemeye dikkat edin dediler bana sadece.

onu bilmiyorum ama bana yeni sistemin bu şekilde olduğunu ve bir sorun olmadığını söylediler

Üst Alt