Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusuna esas raporu hangi hastaneden alırsam sorun yaşamam?

edanurk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
75 derece skolyoz ile ameliyat oldum.Ekpss raporu için hastaneye basvurdum bir eğitim araştırma hastanesinde randevu bulabildiğim icin ilk defa oraya basvuru yapayim dedim.Ortopedi doktoru engelimi göre göre bana yuzde 24 rapor vermis.Sinava girecegimi bu yüzden en az yüzde kırk rapor almam gerektigini belirttiğim halde ve engelim dolayısıyla bu raporu alabilecek durumda iken😔Bir de raporumu süresiz yapmis bu benim icin bir sıkıntı olusturur mu?
Rapora tekrar başvuru yapsam bana sıkıntı cikarmayacak bir kurum/hastane öneriniz var mı? Teşekkür ederim 🙏

süresiz olduğu için itirazda bulunmanız gerekmekte, Yaşadığınız ilin il sağlık müdürlüğü rapor itiraz birimine başvurunuz vakit kaybetmeden

ayrıca hekimler sizin talebiniz üzerine rapor düzenlemezler başka bir rahatsızlığınız varsa o branşlara da muayene olsaydınız , beyin ve sinir cerrahisi bölümü ve fizik tedavi bölümleride muayene ettimi sizi?

zeynep ünal

Rapor yeni çıkmış itiraz için biraz zaman geçmesi gerekir. artı Skolyozdan oran alınabilmesi için ameliyatla düzeltilmemiş ve skolyozun ileri boyutta olup, günlük işleri yerine getirirken zorluk derecesi olmalıdır. yeniden rapor durumunda bu aldığınız eski raporda gözükecektir. hastanelerde ki özür oranları cetveli aynıdır.

Nurtan hastalık ile ilgili detaylı durumu bilmiyorum / Başka bir rahatsızlığı varsa ekleya da hekim sevkiyle yeniden başka bölümlerde incelenemez diye bir şart yok
Fakat itiraz süresi ve itiraz ile ilgili direk bağlı bulunduğu il sağlık müdürlüğü ile hemen gorusmeli malum pandemi sürecinde neler oluşabilecegi kestirilememekte özellikle biz istanbulda bu problemi yaşadık bazı eğitim araştırma hastanelerinin sağlık kurulları belli dönemler de hizmet veremedi ..

Sınava gireceğini belirtmiş arkadas

En sağlıklı bilgiyi ilgili birimden almalı itirazda o süreci çekmek de kolay degil

zeynep ünal

Raporun üzerinden en azından biraz süre geçmeli, dediğin gibi başka rahatsızlığı bulunuyorsa ekletmesi gerekir. çünkü skolyozdan alacağı oran yine aynı olacaktır.

Üst Alt