Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusunda adres bilgilerimi güncellediğim halde görünmüyor..?

ümmügül

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben başvuru yaptım ama adres bilgilerimi güncellediğim halde değişmemiş bi sakıncası olur mu sınav yerlerini internetten mi öğreniyorduk hatırlayamadım bana bilgi verir misiniz???

iletişim bilgilerin eposta vs doğru ise sorun olmaz eve gönderilen bir posta vs yok zaten devir teknoloji malum :)

OzİStar;
teşekkr ederm internettn mi öğreniyorduk onu hatırlayamadım sadece

adres bilgilerinin çokta önemli olmadığını öysm bürosundaki bir dostumdan öğrenmiştim. o tamamen formalite, çünkü senin evine gelecek yazılı bir evrak yok. sen bütün bilgileri internet üzerinden edineceksin.

ekpss gibi bir sınavda adres bilgileri önemli diye biliyorum klavuzda ikamet adresi olacak sınav yeri fkn bişiler var okuyun

İkamet şöyle önemli sınava gireceğin yer ikametin ile uyumlu olmalı. Örn ist ise sınav yerini de ist dan seçebiliyorsunuz

selda*;

arkadaşalr bnm ikametimle sınava gireceğim yerde sorun yok sadece şu gemlikte oturuyorm aynı yerde başka bi mahalleye taşındım ve güncelleme yapamdım sorun olur mu sınav yeri bilgilerini internetten i öğreniyordk 2012 de yapılan sınavda nerdeen öğrendik hatrlamyorum ve sadece buna cvp istyorum

Sorun olmaz zaten şifrenle ösym web sitesinden nerde sınava gireceğini görebileceksin.

Üst Alt