Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusunda öğrenciydim, şimdi mezun oldum..?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
S.a ben burak. imam hatip mezunu oldum daha doğrusu ekpss ye başvurmadan evvel alttan sorumlu derslerim olduğu için okuyor görünüyodum ve öyle sınava girdim ve şimdi mezunum. Bunu düzeltmem gerekir mi? gerekirse ne yapılmalı.

Ben hemofili A % 80 ağır teşhisli raporumda çalışamaz ibaresi bulunan bir hastayım. Bu benim çalışmama engel olur mu? bunu ekpss ye girmiş ve 78 puan almış olarak söylüyorum.

birde tercihlerimde hangi kısımları ön planda değerlendirmem gerekir yani diyanette veya buna yakın bir yerlere mi yönelmem gerekir.
en son çalıştığım yerde 1 gün sonra işten çıktım fazla ayakta durmaktan ayak ve dizlerim şişmişti bir hafta yatmıştım :/

Çalışamaz ibaresi varsa atandığınız kurumda işe başlayamazsınız

Yeni rapor çıkarın onunla tekrardan EKPSS sınavına girerek atanıp işe başlayabilirsiniz. kısacası 2 sene sonraki sınava kalır sizin iş

birkan01;

nasıl yani ama daha tercihler yapılmadı ben bunu düzeltmez miyim temmuza kadar

hocam çok muallakta olan bir konu bu..

ilinizdeki aile sosyal politikalar bakanlığındaki görevlilere bi danışsanız?

olmadı mutlu engelli bilgi hattı " [FONT=arial]444[/FONT][FONT=arial] 6 000 " veya 183 ( aile sosyal politikalar ) numaralı telefondan bilgi alabilirsinizde :) c.tesi pazar oldugu için tatildeler..

tabi resmi gazetede yayınlanan yeni bir düzenlemede söz konusu ;

[/FONT]
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/02/20140207-23.htm
[FONT=arial]
bu bağlantıya da göz atmanızda fayda var.

[/FONT]

o raporu değiştirmeniz gereklidir. atanmalar olup kurum sizden belgeleri isterken raporu da isticek raporda çalışamaz yazdığından işe başlayamıcaksınız. Raporu değiştirmeniz gerekiyor

sayın birkan1 ben de onu düşünerekten soruyorum siz diyorsunuz ki halledemezsiniz yeni rapor işini ben diyorum ki tercihler yapılana kadar halledemez miyim neyse tm. microamdx haklısınız oraya bir danışayım fakat burda başından geçmiş veyahutta bilgisi olan yardım ederse işimi halletmem için birazdaha erken davranabilirim teşekkürler yorumve önerileriniz için :)

Atanırsanız , Atandığınız kurum evrakları teslim ettiğinizde sizden çalışabilir şeklinde rapor isterse gider yeni rapor çıkarırsınız

Raporda çalışır veya çalışma şartları olmalı.30.03.2013 tarihinden itibaren çıkan raporlarda çalışma durumu belirtiliyor.

mssql;

teşekkürler peki sınav başvurusu yaparken eğitim durumuna okuyor olarak geçildi bu problem olur mu? değiştirmeli miyim yoksa osym onu otomatik olarak düzetiyor mu?

Başvuru sürecinde okuyor olarak yazılması sorun teşkil eder mi?

evet ben sınav başvurusunda lise okuyor olarak kayıt yaptırdım. Alttan sorumlu derslerim vardı bunları ekps sınavı olmadan evvelde verdim. Benim bununla ilgili bir
değişiklik yapmam gerekir mi? yoksa ösym bunu kendi düzeltecek mi?

merhaba bısey sorcaktım engellı memur kura dıe bısey gordun nette 15 mayıs 28 mayıs tarıhlerı arasında basvuruları var bu nedır bılgısı olan varmı sınava gırmeden kuraylamı secılıor acaba bılgı verırsenız sevınırım ona gore basvuru yapmak ıstıyorum

Üst Alt