Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben vermeyeceğim bir sıkıntı olacağını da sanmıyorum. her türlü kaydını yapıyorlar zaten ekranda engel oranı da türüde çıkıyor. raporun bir nüshası bakanlığa da verdik. adam kendisi almıyor. işinimi öğretelim anlayamadım yaa? gerçi bazen iş de öğretiyoruz da. hayırlısı aman. hiç düşünmüyorum sanmıyorum sallamıyorum.
birde her yerde her şekilde sürekli rapor fotokopisi isteniyor, ben buna anlam veremiyorum, zaten devletin elinde raporlar, bir kez girersin raporun içeriğini bir daha istemezsin bu tür müracatlarda....
2012 de sınava girip raporu verdiyseniz sorun olmaz, ama ilk defa başvuruyorsanız kesinlikle vermeniz gerekiyor. Görevli o karmaşada unutabiliyor sizin hatırlatmanızda fayda vardır.
özellikle okula filan gitmedim kibir aksilik olmasın diye adam ne başvuru formumu aldı ne raporun fotokopisini aldı. bir tek taahhütnamenin bir nüshasını aldı kaydı yaptı ve şöyle dedi zaten ben fotokopisini alsam da sizden fax la tekrar istiyorlar. ben gözüne mi sokayım bunları illede al diye anlamıyorum. ama üzülmemek için tekrar bir hamle yapacaz pazartesi. üzülecek olan biz olacaz eğer eksik olursa. hay senin ben...