Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusundan sonra öğrenim düzeyinin değişmesi!?

The.ApoLLo

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Ocak ayında lise mezunu olarak Ekpss başvurusu yaptım. Ancak geçen ay mezun oldum, şu anda önlisans mezunuyum. Sınava yine lise düzeyinde mi gireceğiz yoksa önlisans olarak mı? Yöksiste önlisans mezunu olduğum görünüyor, Bunu ayrıca ösym arayıp yada büroya gidip bildirmem gerekiyor mu? Desteğinizi rica ediyorum.

Ekpss için det tekrar basuvuru alacak Ösym, onlisans egitiminizle tekrarlayin bence.

Çok teşekkür ederim, Sayenizde haberi şimdi okudum.

megabrain2000

malesef başvuru yaptığımda üniversite mezunu değildim, Haziran ayı içerisinde mezun oldum. Konuyu açma sebebimde buydu.

Ağustos ayı içerisinde EKPSS geç başvuru yapılabilir. o zaman değişiklik talep edersiniz.

lütfen yardım!!!!!ben aöf okuyorum ama mezun değilim sizce önlinsasmı ortaöğretimdenmi başvurayım.4 dersimi verirsem önlisanstan mezun olucam ama veremezsemde diplomasız olduğum için atama zamanında tercih yapamayacağım. istersem açıköğretim olduğu için almam derslerimi bırakırım okulu ama bu dezavantajmı olur. ortaöğretimden girsem atandım diyelim atandıktan sonra önlisans diplomamı alsam ne olur. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. karar veremiyorum ne yapacağımı başvuruda

Üst Alt