Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS: Bazen siz de devlet tarafından önemsenmediğimizi düşünüyor musunuz?

hsynnml

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Evet devletin bu zamana kadar engelliler için yaptığı istihdam seferberliğini görmezden gelemeyiz. Ama bende mi bir uğursuzluk var çözemedim. Her seferinde ilk alımda 3-4 bin alım yapılan sınavın benim ilk defa girdiğim 2018 Senesindeki ilk alımı 2500, 2016 - 2018 arası son atamalarda önlisans puanı 72'yle kapatmış ben 76 Aldım.

Şimdiden 2020'ye çalışmaya başladım o derece umutsuzum. Nisanda yapılan sınav için ilk tercihler yılın son çeyreği deniyor zahmet edilip adam akıllı bir tarih bile verilmiyor. Bu zamana kadar hangi sınavın tercihi sınavdan 6 ay sonra yapıldı ( En iyi ihtimal Ekim ayını hesap ederek söylüyorum).

İlk defa bu denli umutsuzluğa kapıldım. Hakkımızda hayırlısı olsun elbet ama, ben şuan çalıştığım özel sektörde part - Time'a geçmeme rağmen 2 yıl daha nasıl çalışacağımı düşünüyorum. İnanırmısınız işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor.

Ben de 4 senedir atanmayı bekliyorum puanım 63 65 65 son sefer de 73 aldım sanırım yine sınava hazırlanacağım umutsuzum,karamsarım

engelliye sınav yaparak devlet memuru yapmak tam bir saçmalık.
sistem baştan hatalı seni branş ve engeline göre değerlendirip yapabileceğin iş kriterine göre atayacak.
tekerlekli sandalyeye mahkum birini kalkıp adalet bakanlığında danışman olarak atamayacak bu adama diyecek ki sen çalışma her ay maaşın hesabına yatacak. Rampa yok engelli işe gidemiyor üniversite bitirmiş danışmanlık yapıyor yani kapıcı olmuş böyle saçmalık olmaz herkesi eğitimine ve yapabileceği işe göre yerleştirmeliler yoksa daha çok beklersin atanmayı.

Kusura bakmayın ama engellileri kimse önemsemiyor.

Çünkü ağlamayan bebeğe emzik yok.

Türkiye'de bizler, engelliler haksızlığa uğradığımızda bile susuyoruz.

Türkiye de engelli olmak sokak köpeğinden veya kendisinden farkı yok birileri bişe yer sen baka kalırsın devlet te böyle arada sırada önüne iki parça bişe atar eyvallah dersin hak ettimiz bu bize haktır Türkiye de engelliler birlik olsa inanın sayımız 20 milyonu bulur aile lerle birlikte düşünün artık

Üst Alt