Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Bilgisayar İşletmeni Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

yunus_emre_

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar tercih yapıcam bilgisayar işletmeni olarak alımları var biliyorsunuz. 3001 ve 6225 kodlarını istiyor.
6225 -MEB den onaylı bir sertifika istiyor.

ben selçuk universitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. bilgisayar işletmenliğine tercih yapabiliyormuyum.
Osym yi aradım tercih edeceğin kurumları arayıp hangi belgeyi istediklerini soracaksınız dedi.
yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

bende aynı bölümden mezunum ama bu yetmiyor maalesef.meb den onaylı sertifikada istiyorlar.eğer sertifikan yoksa boşuna tercih etme.bende sadece 3249 ve 3001 yazdım.

ne sertifikası istiyorlar mebden onaylı
bilgisayarın nesi ile ilgili

bilgisayar işletmenliği ile ilgili sertifika.

Kardes aynen klavuzda yaziyor boyle hayatinin herhangi bir doneminde bilhisayar dersi almissan ve bunu resmi olarak gosteren bir belge ibraz edersen basvurabilirsin klavuzda yazan yazi ; Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, büro yönetimi ve sekreterlik dersini alanlar ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak”, “M.E.B.’dan Onaylı Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı Sertifikasına Sahip Olmak”, niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.

benim tercih edeceğim kurumda vhki için sertifika şartı yok sadece 2001 kodu var tercih edebilirmiyim?

Sertifika Şartı yoksa istedigi diger sarta uyuyorsaniz edebilirsiniz.

Üst Alt