Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS büro yönetimi önlisanstan 2018 puanları ve daha önce verilen kadrolar?

Marze

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2016 yılında ekpss sınavına girenlerdenim. Puanım çok kötüydü atanamadım. 2016 atamalarında Büro yönetimi 3 atamada 72 ye kadar indi. En yüksek 80 küsür atandı. 3 atama için toplamda 43 kadro açıldı.
1. Atama 15 kadro
2. Atama 15 kadro
3. Atama 13 kadro
Bilgilendirme yeterli sanırım.
Bu yıl ki sınavdan
P2= 74
Sıralama= 3127
Sizde puanları yazın bakalım. Biraz bölüm hakkında fikir ediniriz.

Benimde 71 puanım bu bölümden 3.de atanırmıyım bilmiyorum

peace.43

Alanımızdan kadro sayısı 70 açılırsa puanın 69,xx olacağını tahmim ediyorum. Hayırlısı olsun.

75 puan sıralama 2850 umarım atanırız.

Aynen büro yönetimi ve yönetici asistanlığı

Büro yönetimi önlisans mezunu 3 kişiyiz sanırım. :)))

Ben de 2018 sınavına girenlerdenim.puanım 79.5 bölüm büro Yönetimi. Galiba bizim bölümden çok giren yok.artık tercihler olsun sinirdayim.meraktan olduuuuumm

Kimse bakmıyor mu buraya arkadaşlar. Büro Yönetimi mezunları bu sayfaya gelsin lutfeeenn😢

Kimse puanın yazmak istemiyor mu ?
Büro Yönetimi
Büro yönetimi ve sekreterlik
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı
Sekreterlik
Ofis teknolojileri
Bölümlerinden mezun olanlar puan yazsın biraz fikir edinelim.

Ne kadar mezun az o kadar iyi dostum.sıkmaYalım canimizi😂

Marze###
Sence ben ilk atamada gider miyim.büro yonetimi her atama sabit alıyo. 15 evet yakin

Sabotaj

O değilde geçen yıl branş sıralamasında 62 puanla 180. Siralarda sürünüyordum. İlla ki mezun vardırda rengini belli etmiyor. 79 puanla ilkten uçarsın bence. :)

Allah sesini duysun.o kadar ihtiyacim var ki ilk atamada gitmeye.inşallah sende ikinci atamada uçarsın.branş sıralamasına nasıl bakabiliriz.sence ben kaç siralarindayim

Sabotaj
2016 ekpss 62 puanla 180 civarinda isem düz mantık 79 puan ile ilk 20 siradasn bence en kötü 20. Siradasn branş siralamasi 2018 ekpss sinavi icin daha aciklanmadi. 2016 verilerine göre tahmin yürüttüm
Kendim için ise ilk 30 da görüyorum 74 puan ile.

O zaman ilk atamada gitmem yine😕çünkü her atama yaklaşık 14 atama yapılıyor. Benim ilk 10 da olmam gerekiyordu 😢

Sabotaj

Tahminler yapılırken en kötü ihtimaller göz önünde bulundurulur senin için en kötü olanını söylemiştim. Daha iyi branş sıralaması da gelebilir sıkma tatlı canını. Benimki sadece tahmin

büro yönetimi mezunuyum puanım 77.78 umutlar içinde umutsuzluk yaşıyorum ya olmazsa diye

beyler bi grup kuralım nedir ne değildir bakalım.

Bence de grup kuralım puanlarımizi yazalım.az çok tahmini sıralamaları da biliriz.ben çok anlamam o işlerden. **Atacr** O iş sende kardes😊

Gören katılsin gruba lutfen

Arkadaşlar herhangi bir bölümünden mezunsanız buraya. Biraz bilgi edinelim

Atandınız mı

2020 de göreceğim büro yönetimi mezunu olarak kadro durumları nedir

Peki bu bölümünde en son kaçla atandı bilgisi olan varmi

80,5 gençlik ve spor bakanlığına atanıldı.

Arkadaşlar peki sadece 3001 kodlu sağlık kurumları işletmeciliği okudum alım Yo k ama 3001 kodlu kaç her alım yapıyor önlisanstan 500 alım olsa puan alt tabanı nedir

Sadece 3001 kodun deneyimlerize bağlı olarak

O zamn diğer kpss'yle ne farkı kaldı ki bu kadar yüksek puan alım varsa milleti boşuna umutlandırıyorlar...

3179 nitelik kodunu, büro yönetiminden tercih edenler..?

Arkadaşlar puanlarımız yazabilir misiniz. 2019 EKPSS tercihlerinizi 3179 nitelik kodunu kullanarak kaç kişi tercih yaptı

Üst Alt