Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS değil normal KPSS'ye girmenizi öneriyorum

ozmuşlu

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
96
evet arkadaşlar EKPSS biz engellileri uyutmak için yapılan bir sınav kesinlikle buna kanaat getirdim. neden diyeceksiniz özellikle son 1,5 -2 aydır kamu alımlarını takip ediyorum yüzde 90 ı KPSS ile alım yapıyor hiçbir engelli alımı yok bende artık birşey olmayacağını anladım için normal alımlara müracat ediyorum artık..
şu anda hali hazırda 2 tane engelli olmayan başvurum var bakalım ümitliyim biraz normalde bir şirkette çalışıyordum çıkarttılar işten iş arıyorum o yüzden lafın kısası engelli alımlarından ümidi kestim eğer kpss puanıız var memurlar.net den kpss alımlarını takip edin ben artık öyle yapıyorum...
selametle...

Normal kpss puanın yoksa başvurun hükümsüz sayılıyor zaten en birincil koşulu taşımıyor oluyorsun çünkü

Düşünsenize saygı duyuyorum ama birde 95bin kisi girdiği sinav ile yaklaşık 1,5 milyon kişi girdiği sinavda başarılı ve sıralaman % kaç ihtimal ayrıca ekpss sorular kpss nazaran biraz daha kolay ha biz başarılı olamıyoruz oda ayrı bir konu

berfin35
evet normal KPSS puanım yok ama 2 tane kurra ile alıma müracat ettim ama seneye mutlaka girecem kpss ye ...

Ckara
valla usta ne olursa olsun ben 2011 den beri ekpss ye giren adamım sıfıra sıfır elde var sıfır haa bizimde hatamız vardır eyvallah ama kpss de 60 - 70 puan alıp müracat edersen en azından şansın olur diğer türlü EKPSS den 80- 85 puan alıp boşta gezen çok tanıdığım varr..

Ekpss den geçen sene girdim. İlk defa girdim. 81 aldım. İstesem öğretmen olarak atanabilirdim sıralamam 39 du. Gib e atandim. Çalışın ve umudunuzu kaybetmeyin. Ümitler olmak farzdır.

Bende umutluyum önümüzdeki günlerde göreceğiz

Normal kpss den iyi puan aldınız atanacaksınız diyelim işe gireceksiniz sizden sağlık raporu istediklerinde engelli olduğunuz belli olduğunda ne olacak peki ? Aklımda deli sorular. :) Siz zaten engelliymişsiniz ekpss girmeniz gerekirdi denilip arıza çıkartmasınlar. Olabilecek ihtimaller arasında bence.

Alman

evet benimde aklıma geldi. ama şuda var ki kimsenin engelli olduğu alnında yazmıyor ..
velevki sordular neden ekpss ye girmedin diye 2011 den beri giriyorum atanamadım birde şansımı bunda denedim derim.
sağlık raporunu ise özel hastaneden alacam inşallah...

Özel hastanenin raporu kabul edilmiyor.kurumlar personel alırken devlet veya üniversite raporunu kabul ediyor.

Rixperr

valla hele iş o noktaya gelsin bakarız kimse engelli diye alnında yazmıyor...

Kpss ye 1.5 milyon kişi giriyor. Ekpss ye 95 bin kişi. Kpss 2-3 bin arasi alim var. Ekpss de de 2-3 bin alim. Birazda sucu kendinizde arayın

ozmuşlu
Evet alnınızda yazmaz ama her işe girişte isteneceği sağlık raporunda yazar ki elbet isteyecekler onun için demiştim. Hele bi atanında sonrasına bakarız. Olumsuz durum yaşarsanız da şaşırmayın sakın. :)

Alman
onu da düşündük merak etme...

alikemall
neyin suçunu kendim de arayacam bilader ne içtin sen ????
aç internette bak bir seçim önü kpss puanıyla dünya kadar alım yapılıyor neden ekpss ile değil de KPSS ile hiç düşündün mü sen ???
hadi onu geçtim ekpss olmadan önce engelliler nasıl atanıyordu peki ?
herkes sağlık raporundan dem vurmuş eyvallah ama özel hastaneden parayı bastırıp alıran kimse sana gık bile diyemez biraz uyanık olun kafayı çalıştırın yoksa bu zihniyetle 50 yaşına kadar işssiz geersiniz....!!!
ekpss ye 50 yaşındaki adam giriyor sınava 18 yaşındaki adam giriyor sınava devletin önce buna çözüm bulması lazım...

Üst Alt